02 / 05 / 2024

Bursa- İnegöl-Bozüyük Mezit Vadisi Geçişi

Bursa- İnegöl-Bozüyük Mezit Vadisi Geçişi

Başbakan olduktan sonra ilk kez Bursa’yı ziyaret eden Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 8 eserin de aralarında bulunduğu toplam 720 milyon TL’lik 21 yatırımı hizmete açacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bozüyük'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

Bozüyük İcra Dairesi, Bilecik il, Bozüyük ilçesinde bulunan 4 binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 532 bin 247 TL olarak belirlendi...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

İnegöl'de yıkımlar devam ediyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını devam ettiriyor. İlçenin, Sinanbey ve Kemalpaşa mahallelerinde çeşitli binalar yıkıldı.  

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bursa- İnegöl-Bozüyük Mezit Vadisi Geçişi Haberi

Bursa- İnegöl-Bozüyük Mezit Vadisi Geçişi

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Osmangazi ve Yıldırım Belediyeleri tarafından yaptırılan 21 ayrı eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Kasım Cuma günü yapacağı Bursa ziyareti kapsamında hizmete açılacak. Başbakan seçildikten sonra ilk kez Bursa’ya gelecek olan Ahmet Davutoğlu, Bursa programı kapsamında Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde yapılacak toplu açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin göç tarihi anlatan Göç Müzesi’ni gezecek, ardından 17 Büyükşehir Belediye Başkanı ile istişare toplantısı yapacak.


720 milyonluk 21 yatırım

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Göç Tarihi Müzesi, Tarihi Darphane binası, Çukur Mescit, Çınarönü ve Ulus Hizmet binaları, Yusuf Köstem, Lütfi Banuşoğlu ve Ahmet Uyar İlköğretim okulları spor salonları da Başbakan Davutoğlu tarafından hizmete açılmış olacak. Törende; ayrıca 720 milyon TL’ye mal olan Bursa...