03 / 10 / 2024

bursa inşa

bursa inşa

Kentsel dönüşüm ve yenileme kapsamında yıkılan yerlerde inşa edilecek yeni binalar bölge ve ilçenin imar durumuna göre olacak. Bursa'da yapılacak binalar 5 katlı olarak yükselecek...

İzinsiz olarak inşa edilen 122 'tiny house'un yıkımına başlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde tarımsal alana inşa edilen 122 'taşınabilir ev' (tiny house) için yıkım kararı çıktığı belirtildi. 

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! O ilçede tam 683 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Mustafakemalpaşa projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş binalar mecliste!

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş olan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

bursa inşa Haberi

bursa inşa

Kentsel yenileme kapsamında yıkılan yerlerde inşa edilecek yeni binalar bölge ve ilçenin imar durumuna göre olacak. İstanbul Kartal'da yıkılan Tüm Emek İş Sitesi'nde binalar yeniden yapıldığında daha yüksek olabilecek. Ancak Bursa'da yapılacak binalarda Başbakan Erdoğan'ın 5 katlı bina isteğine uyulacak. Burada yapılacak binalar 5 katlı olarak yükselecek....