04 / 05 / 2024

Bursa İntam Blokları

Bursa İntam Blokları

Yıllardır atıl vaziyette duran ve büyük bir umutla kentsel dönüşümü bekleyen İntam blokları için Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleye yine katılımcı olmadı.

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle!

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Bursa Demirtaş bölgesinde hayata geçirilen projede modern, 3 adet 7 katlı ve 4 adet 15 katlı bloklar olarak planlandı.

Bursa'daki Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa'da 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam bloklarıyla birlikte çöken Selvili Cadde’de yaşanan sıkıntı viyadükle çözüme kavuşuyor

Bursa Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam Bloklarıyla birlikte çöken Selvili Caddede yaşanan sorunu viyadükle çözüme kavuşturuyor.

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Bursa Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yenilenen bloklar incelendi!

Büyükşehir Belediyesinin Bursa’ya örnek olması amacıyla kendi lojmanlarında uyguladığı kentsel dönüşüm tamamlandı.

Bursa Büyükşehir Blokları kentsel dönüşümle yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'ya örnek olması amacıyla kendi lojmanlarında uyguladığı kentsel dönüşüm tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Bursa İntam'daki dönüşüm 2.5 yılda tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından göçen İntam bloklarının bulunduğu alandaki dönüşüm çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Bursa İntam'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İntam bölgesine değer katacak olan proje ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. İlk imzalar atıldı.

Bursa İntam'da dönüşüm başlıyor!

İntam bölgesine değer katacak olan proje ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe atılan imzalarla inşaatın startını verdiklerini söyledi...

Bursa İntam Blokları ihalesine katılımcı olmadı!

Yıllardır atıl vaziyette duran ve büyük bir umutla kentsel dönüşümü bekleyen İntam blokları için Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleye yine katılımcı olmadı.

Bursa Osmangazi'de arsa karşılığı gelir paylaşımı yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi Çekirge Mahallesi, İntam Blokları kentsel dönüşüm alanında arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yapacak. ihale tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Bursa İntam Blokları imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan, İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Süleyman Çelebi Çelik Palas Arası Uygulama İmar Planı Değişikliği 11 Haziran'da askıdan inecek...

Bursa İntam Blokları Haberi

Bursa İntam Blokları

Yıllardır atıl vaziyette duran ve büyük bir umutla kentsel dönüşümü bekleyen İntam blokları için Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ihaleye yine katılımcı olmadı. 


Encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar başkanlığında gerçekleştirildi. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı yöntemine göre yapılacak olan ihaleye hiçbir firma dosya göndermeyince ihale 15 gün süreyle pazarlığa bırakıldı. 15 gün içinde katılımcı çıktığı takdirde ihale gerçekleşecek aksi takdirde ihale iptal edilecek ve Büyükşehir Belediyesi yeni ihale hazırlığı içine girecek. Yaklaşık 7 ay önce gerçekleşen ihaleye de alıcı çıkmamış ve 15 gün süreyle pazarlığa bırakılmıştı. Proje kapsamında; uygulanacak uygulama projesi ve ortaya çıkacak toplam kullanım alanına orantılı olarak, 29 konut, 49 ofis ve 5 mağaza, yer sahiplerine bedelsiz verilecek.



Bursa...