14 / 05 / 2024

bursa istanbul deniz otobüsü fiyatları 2014

bursa istanbul deniz otobüsü fiyatları 2014

İstanbul ile Bursa’nın deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş ile Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Burulaş’ın çalıştırdığı Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) yeni bir rekabetin startını verdi...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası demiryolu seyahati 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden projelerle ilgili son gelişmeleri Bakan Adil Karaismailoğlu açıkladı.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Bursa İstanbul Yolu dönüşüm projesinin imar planları kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Meclisi, İstanbul Yolu kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 1/25000,1/5000 ve 1/1000'lik planları kabul edildi.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa İstanbul Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına kent merkezinden sonra kent girişlerindeki ana arterlerde de devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin kent meydanından girişte ana yola cepheli binalardaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

Bursa İstanbul Caddesi’nde dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki kamulaştırılan binaların yıkımlarına başlandı.

Kartal İstanbul Deniz Otobüsü İskelesi'nin imar planı değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kartal'daki İstanbul Deniz Otobüsü Iskelesi'nin imar planını değiştirdi. Kıyıda 500 metrekarelik inşaat yapılması anlamına gelen bu karar, büyük tepki topladı.

bursa istanbul deniz otobüsü fiyatları 2014 Haberi

bursa istanbul deniz otobüsü fiyatları 2014


BUDO, 14-20 Şubat tarihlerinde düzenlediği kampanya kapsamında 5 bin bileti 7,5 TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 60 indirimle satışa sunmaya hazırlanırken, İDO ise 1,5 ay önce sonlandırdığı Kadıköy-Bursa hattını 9 TL’den başlayan fiyatlarla 17 Şubat’tan itibaren yeniden başlatma kararı aldı. 


BUDO’DA 5 BİN KOLTUK 7,5 LİRA


Bursa Mudanya ile İstanbul Kabataş hattında çalışan BUDO, 5 bin indirimli koltuk için biletleri 14 Şubat itibariyle satışa başlayacağını duyurdu. Burulaş tarafından yapılan açıklamada, yüzde 60 indirimle budo.burulas.com.tr adresinden de satışa sunulan biletlerin 21 Şubat ile 31 Mart tarihleri arasında kullanılabileceği belirtilirken, satışlarda değişim ve iade yapılmayacağı bildirildi.


İDO SEFERLERİ MARMARAY BAĞLANTILI


Öte yandan Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nden sefer yapan İDO AŞ ise, yolculardan gelen yoğun talep üzerine 17 Şubat’tan itibaren Kadıköy-Yenikapı-Bursa hattını yeniden başlatma kararı aldıklarını bildirdi. İDO’dan...