05 / 05 / 2024

bursa izmir deniz uçağı sefer süresi

bursa izmir deniz uçağı sefer süresi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl nisan ayında Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı başlatılan "deniz uçağı" seferlerinin ağı genişletiliyor. Deniz uçağı nisan ayı ortalarında ilk seferine çıkacak...

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Akfen GYO Bursa Ibis ve İzmir Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis ve İzmir Ibis otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda son durum!

Bursa’yı İstanbul ve İzmir’e bağlayan otoyolun inşaatı hızla devam ediyor. Trafik sorununu çözmesi planlanan ulaşım projesinin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda inceleme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu projesinde görev alan inşaat mühendislerini ziyaret etti. Yetkililer, inşaat mühendislerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun yüzde 50’si tamamlandı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 50'si tamamlanan projenin 2019 Eylül veya Ekim ayında hizmete açılacağı açıklandı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

bursa izmir deniz uçağı sefer süresi Haberi

bursa izmir deniz uçağı sefer süresi


Karayoluyla 4-4,5 saat süren Bursa-İzmir arasını 1 saat 15 dakikada geçilmesini sağlayacak deniz uçağı nisan ayı ortalarında ilk seferine çıkacak


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl nisan ayında Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı başlatılan "deniz uçağı" seferlerinin ağı genişletiliyor. Yoğun ilgi gören seferlerin, Bursa-İzmir güzergahında da gerçekleştirilmesi için başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. 


İzmir Limanı'nda deniz uçağı iskelesi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığı bilgisini veren Fidansoy, "Bursa-İstanbul arasındaki uçuşlarda yüzde 100'e yakın bir doluluk oranı yakaladık. Bu güzergahta deniz uçağına ilgi her geçen gün artıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla özellikle İzmir'e uçuş yapılması için yoğun talepler vardı. Bununla ilgili izinlerimizi aldık ve İzmir Limanı'ndaki çalışmalarımızı da tamamlandık. Nisan ayının ortalarında Bursa-İzmir seferlerini başlatıyoruz" ifadesini kullandı. 


Bursa-İzmir arası 1 saat 15 dakika 


Karayoluyla 4-4,5 saat süren...