02 / 05 / 2024

Bursa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

Bursa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 2 yıl önce projelendirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi için ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Bu hastalığınız varsa erken emekli olabilirsiniz! İşte malulen emeklilik hakkı tanınan hastalıklar...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından getirilen yeni düzenlemeye göre, artık 10 yıl boyunca sigortalı olarak çalışmış ve 1800 gün uzun vadeli prim ödemesi yapmış olan çalışanlar, hastalık yüzünden çalışma kapasitesini yitirmeleri durumunda malulen emekli olabilecekler. İşte o hastalıklar...

Deprem bölgesindeki 10 ilde salgın riski! Hangi hastalıklar meydana gelebilir? Peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü yaşan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgede salgın endişesi yaşanıyor. Peki başta içme suyu kaynaklı olmak üzere olası bu tehlikede hangi hastalıklar görülebilir? İşte yanıtlar…

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Cerrahpaşa Çocuk Acil boşaltılıyor!

İstanbul depreminden etkilenen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp  Fakültesi Çocuk Acil ve Kadın Hastalıkları Bölümü'nün boşaltılmasına karar verildi…

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin planına yargıdan ret!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı hakkında mahkemeden iptal kararı geldi.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2019'da açılacak!

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nin hemen yanında inşa edilen Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Hastanenin 2019'un ilk aylarında açılması planlanıyor.

Bursa'ya 420 milyon liralık hastane yatırımı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 2 yıl önce projelendirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi için ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Bursa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Haberi

Bursa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) 2018-2019 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğrencileri için "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuştu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2 yıl önce projesi gerçekleştirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile ilgili konuşan Ulcay, gelecek yıl temeli atılacak hastanenin 420 milyon liraya mal olacağını açıkladı. 

Ulcay, projeyle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Daha modern ve konforlu bir hizmet verilebilmesi amacıyla hastanemizin iç ve dışını yeniledik. Yeni yatırımlarla sağlık hizmetlerimizi daha da güçlendiriyoruz. Hizmete açtığımız Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji Onkoloji Hastanemiz ile bölgedeki önemli bir açığı kapatmış olduk. İki yıl önce projesini gerçekleştirdiğimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine 550 yatağıyla onay verildi. Bu yıl...