03 / 05 / 2024

Bursa Kar Otel satış

Bursa Kar Otel satış

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Bursa'da 206.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 16 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Bursa İnegöl'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bursa İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Bursa'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Bursa Kar Otel satış Haberi

Bursa Kar Otel satış

Uludağ İhracatçı Birlikleri'ne ait, Bursa Osmangazi ilçesi, Kirazlı Mahallesi Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı gerçekleştirilecek.

Şirketin hisse devri 2 milyon TL bedelle açık artırma usulü ile yapılacak.

İsteklilerin tekliflerini kapalı zarfla 1 Ekim 2019 günü saat 17:00’ye kadar satın alma şube müdürlüğüne elden veya kargo ile teslim etmeleri gerekiyor.

İlan metni:
ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ’NDEN
BURSA ULUDAĞ OTELLER 1. GELİŞİM BÖLGESİNDE BULUNAN T.S.T. A.Ş. (KAR OTEL)’ NİN HİSSE DEVİR YOLUYLA SATIŞ İLANI

1) Uludağ İhracatçı Birliklerine ait Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Kirazlı Mahallesi Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi No:31 adresinde bulunan T.S.T. TURİSTİK VE SPORTİF TESİSLER İNŞAA VE İŞLETME A.Ş. (Kar Otel) ‘in, hisse devir yoluyla Genel Sekreterlikçe oluşturulan komisyon marifeti ile...