27 / 04 / 2024

Bursa Karacabey projeleri

Bursa Karacabey projeleri

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Karakaş, Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırılacağını açıkladı.

Bursa Karacabey'e kreş ve çocuk evi müjdesi!

Bursa Karacabey'de atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek. İlçeye kazandırılması adına hareket geçen Karacabey Belediyesi, gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladı.

Bursa Karacabey'de lunapark inşaatı bitme aşamasında!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan Lunapark inşaatı bitme aşamasına geldi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, lunapark inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Karacabey'de kent meydanı projesi hayata geçiyor!

Bursa Karacabey'e kent meydanı yapılıyor. İlçenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Karacabey Belediyesi, 20 yıl önce yapılan Hükümet Konağı'nın arkasındaki otoparkın yerine, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Yarış Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Karacabey'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa Karacabey'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Akhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 170 bin 320 TL'ye satıyor...

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Karacabey'de 3 metruk bina yıkıldı!

Bursa’ya bağlı Karacabey ilçesinde Ocak ayı içerisinde 3 metruk binanın yıkımı gerçekleşti.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Karacabey projeleri Haberi

Bursa Karacabey projeleri

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş,  Tahsilat Müdürü M. Latif Demirkol ve Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya, Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi.


Ziyeret sırasında konuşan Karakaş, yatırım ve projelerin bölgeye katkısında bahsetti.  Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Karacabey'e vergi dairesi müjdesi verdi. 


Karakaş, "Devletimizin davranış biçimi değişti. Vatandaşımıza hizmet esaslı anlayışla hak ettikleri kalite ve standartta hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırmak üzere hazırladığımız proje onaylandı. İnşallah bu yıl başlayacağımız inşaat tamamlanınca Karacabey'in gelecek otuz yıl kullanacağı bir hizmet binasını tamamlamış olacağız. Burada ayrıca bu proje için bize destek olarak gerekli kolaylıkları gösteren Karacabey Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.



Yeni Marmara...