04 / 05 / 2024

bursa Karapınar kentsel dönüşüm

bursa Karapınar kentsel dönüşüm

Bursa'nın Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde 35 bin kişinin yaşadığı bölgede kentsel dönüşüm başlıyor.

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde inşa edilecek 3. etapta planlanan 317 konutun yapımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a hükümet konağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar'da hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Karapınar 317 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Konya İli, Karapınar İlçesi 3. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 371 konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Karapınar'da 371 konut ve 5 dükkanlı ticaret merkezi hayata geçirecek.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

bursa Karapınar kentsel dönüşüm Haberi

bursa Karapınar kentsel dönüşüm

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi ile 35 bin kişinin yaşadığı bölgede modern bir yaşam alanı ortaya çıkacak. Yıldırım Belediyesi, 22 mahallede planladığı dönüşümün önemli bir ayağını da Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde hayata geçirecek. Uygulama imar planı revizyonu onaylanan, kentsel tasarım ve mimari avan proje çalışmalarında ise son aşamaya gelinen proje kapsamında konut alanlarının yanında bölgede eğitim adına dikkate değer bir pay ayrıldığı görülüyor. 2 milyon 390 bin metrekare plan ve uygulama alanı içinde mevcut 5 bin 724 binanın yerine projelendirilecek dönüşümde, hali hazırda 34 bin 391 vatandaşın yaşadığı bölge Yıldırım'ın en modern yaşam alanlarından biri haline gelecek. Plansız ve sağlıksız yapıların yerini modern ve güvenli konutlara bırakacağı projede 5 anaokulu, 9 ilkokul,...