04 / 05 / 2024

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açılış

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açılış

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

SGK'dan Bursa'da 11.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Akçalar, Görükle ve Kayapa mahallelerinde yer alan 6 arsayı 11 milyon 157 bin 500 TL'ye satıyor...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Bursa Kayapa'ya yapılacak çöp depolama tesisi protesto edildi!

Bursa ilinin Kayapa bölgesinde yapılması planlanan çöp depolama ve yakma tesisine karşı çıkan Kayapalılar projenin oylanacağı Büyükşehir önünde oturma eylemi yaptı.

Bursa Kayapa'da YMD Madencilik'in kapasite artışı protesto edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde bulunan maden ocağının kapasite artışına karşı çıkan bölge halkı, topladıkları 600 itiraz dilekçesini Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Nilüferli muhtarlardan Kayapa Katık Tesisi'ne tepki!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kayapa Katı Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ne tepkiler devam ediyor. . Muhtarlar Derneği Nilüfer Şubesi, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki Muhtar Odası’nda basın toplantısı düzenledi.

TMMOB'dan Kayapa’ya yapılacak Katı Atık Tesisi’ne tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa İl Koordinasyon Kurulu, Kayapa’ya yapılması planlanan Katı Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ne tepki gösterdi.

Bursa Akçalar Islah OSB'de çalışmalar başladı!

2003 yılında, 1/1.000 ölçekli imar planlarına işlenmek sureti ile hayata geçen Bursa kent merkezinin en batı ucundaki Akçalar Sanayi Bölgesi; Islah Organize Sanayi Bölgesi unvanı ile yeni bir döneme girdi.

Kayapa OSB'de son 6 ayda 25 fabrika inşaata başladı!

Bursa'nın ilk ıslah OSB'si ünvanına sahip Kayapa Islah OSB, dönüşümün ardından hızlı şekilde yatırım almaya başladı. Kayapa, 2014 yılında ıslah OSB statüsüne kavuşarak büyümeye başlamıştı.

Bursa'daki konut alımları değerlenecek bölgelere kaymalı!

''Bursa ile İstanbul bütünleşecek'' diyen Azmi Sarıbay, imkanı olanlara gayrimenkul almalarını önerdi. Turhan Orhan ise, Demirci, Kayapa, Hasanağa, Üçevler ve Çalı bölgelerini adres gösterdi.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açılış Haberi

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açılış

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.



1000 kişi kapasiteli olan ve bölge sanayicilerinin destekleriyle yapımı tamamlanan Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi Camii hizmete açıldı.


Açılış törenine; Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'nin yanı sıra çok sayıda protokol mensubu, sanayici ve işadamları ile bölge firmalarının çalışanları katıldı.


KSİAD Başkanı Yalçın Toy, Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi'nde, 90 firmanın olduğunu ve bu firmalarda 4 bin kişiyi istihdam edildiğini ve sanayi bölgesinin 400 Milyon Dolarlık bir ticaret hacmin olduğunu söyledi.


BÖLGE SANAYİCİLERİ OLARAK BU BAŞARIYA HEP BİRLİKTE İMZA ATTIK


Caminin yapım işi için ilk adımı...