02 / 05 / 2024

bursa kayapa Katı Atık Tesisi

bursa kayapa Katı Atık Tesisi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa İl Koordinasyon Kurulu, Kayapa’ya yapılması planlanan Katı Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ne tepki gösterdi.

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa'da 206.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 16 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Bursa'da 405 bin binada kaçak kat artışı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,  İnsansız Hava Aracı (İHA) ile yaptığı aramalarda yaklaşık 405 bin binada kat artışı belirledi.

Emlak Katılım Bursa'da ikinci şubesini hizmete açtı!

Bursa'da ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 30 şubeye ulaştı...

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

Bursa Osmangazi'de 4.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar Mahallesi'nde 4 milyon 720 bin 621 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa'da 6.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Fethiye Mahallesi'nde 6 milyon 662 bin 592 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa Tower Plaza’nın iki katı yıkıldı!

20 yıldır yıkılması gündeme gelen Bursa Tower Plaza’da yıkım süreci devam ediyor. Çatıdaki iş makineleriyle iki katın yıkımını tamamlandı.

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Bursa Yıldırım'da 8 kat uygulaması başlıyor!

Bursa Yıldırım'da örnek kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Bölgede 6 mahallenin imar planı onaylandı. 8 kat uygulaması ilçede başlıyor.

bursa kayapa Katı Atık Tesisi Haberi

bursa kayapa Katı Atık Tesisi

Kayapa Mahallesi Kuruçeşme mevkiinde yapılması planlanan Katı Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ne Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay çıkmasına tepkiler dinmiyor. Orman Genel Müdürlüğü’nün bertaraf tesisi yapımı için ön izin verdiği 1 milyon 981 bin 707 metrekarelik alanda yapılması planlanan Katı Atık Geri Kazanım Ve Bertaraf Tesisi’nin Bursa’nın ormanlarını, sularını, topraklarını yok edeceğine dikkat çeken Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa İl Koordinasyon Kurulu, "Bursa ilinin orman varlığı açısından sahip olduğu en önemli alanlarından birinin tam ortasında yer alan bu tesis planı çevre felaketidir. Çevrenin korunması ve kaynakların sürdürülebilirliği için, böylesine bir tesisin orman alanlarının tam ortasında kurulması, su, toprak ve orman kaynaklarının yok olmasına sebep olacak, çevrenin kirlenmesine ve geri dönülmesi imkânsız zararlara yol açacak bir yer...