07 / 05 / 2024

Bursa Konuşuyor toplantısı tarih

Bursa Konuşuyor toplantısı tarih

Bursa Kent Konseyi 'nin 'Bursa Konuşuyor' toplantısında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi ( DOSAB ) Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi Projesi tüm tarafların katılımıyla masaya yatırıldı.

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

Coştu! Dolar yükseldi, herkes bu rakamları konuşuyor! Son dakika dolar kuru 20 Haziran 2022...

Dolar kuru cuma günü 17,32 TL seviyesinde işlem gördü. Dolar kuru hafta sonu dalgalanmalar yaşasa da yukarı yönlü hareketini sürdürdü. Peki dolar/TL bugün ne kadar? Herkes bu rakamları konuşuyor. Son dakika dolar kuru 20 Haziran 2022...

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Çatalca Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Ekim ayı toplantısının 1. Birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda 12 gündem maddesi konuşuldu.

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

Bursa Konuşuyor toplantısı tarih Haberi

Bursa Konuşuyor toplantısı tarih


Bursa Kent Konseyi'nin 'Bursa Konuşuyor' toplantısında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi Projesi tüm tarafların katılımıyla masaya yatırıldı. Bursa'da kurulacak bir komisyon ve uluslararası bir bağımsız denetim kuruluşunun ek denetimler yapmasını öneren DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman,  "Çevre katliamı yapmayacağız" diyerek, tesislerin çevre ve insan sağlığına zarar vermesi halinde derhal kapatılacağı sözünü verdi. 

Başkan Semih Pala'nın moderatörlüğünde yapüan toplantıya, sivil ' toplum örgütleri, akademik odalar ve vatandaşlar olmak üzere 300 kişi katıldı. DOSAB Başkanı Kahraman konuşmasında, TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu'nun açıkladığı raporu eleştirerek, kömür ve kireç taşının nakliyesinden, depolanması ve kazanlara taşınmasına kadar tamamen kapalı ortamda olacağını vurguladı. Kahraman, kurulacak bir komisyon aracılığıyla komisyonun seçeceği uluslararası bir bağımsız denetim kuruluşunun denetim yapmasını da önerdi. Kahraman, tesislerin...