05 / 05 / 2024

bursa köy yolları

bursa köy yolları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

Bursa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 550 milyon TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılı gelir bütçesi 2 milyar 550 milyon Türk Lirası, gider bütçesi 2 milyar 300 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir'den 153.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi, Başköy Mahallesi'ndeki 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği yürürlükte!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlükte Arsalara İlişkin Hükümler, Yapılaşmaya İlişkin Hükümler, Yapılara İlişkin Hükümler yer aldı. 

Bursa Büyükşehir'den 53 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi'ne bağlı Başköy Mahallesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Bursa Büyükşehir'den satılık 4 gayrimenkul! 56,2 milyon TL'ye!

Bursa Osmangazi'de yer alan 4 gayrimenkul Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin toplam tahmini bedeli 56 milyon 21 bin 649 TL olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir'den 83.7 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi'ndeki 6 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 27 Mart'ta gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir'den 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi'deki arsasının ihale ile satıyor. İhale 13 Mart'ta yapılacak..

Bursa İnsanlık Köyü tamamlanmak üzere!

Bursa Valiliği öncülüğünde madde bağımlılarının uzmanların gözetiminde tutulması adına oluşturulan İnsanlık Köyü tamamlanmak üzere.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Ak Partili Alinur Aktaş seçildi. 

bursa köy yolları Haberi

bursa köy yolları

 İznik, Yenişehir ve Mustafakemalpaşa’dan sonra Karacabey’de de ilçe merkezini sahile bağlayan kara yolundaki asfaltlama çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.


İznik’ten Karacabey’e 

Bütünşehir uygulamasından aldıkları güçle ilçelerde yatırım atağına geçen Büyükşehir Belediyesi, bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçelerdeki asfaltlama çalışmalarını ilk olarak İznik’te başlatan Büyükşehir Belediyesi, sırasıyla Yenişehir ve Mustafakemalpaşa’da da çalışmalarını sürdürdü. Son olarak Karacabey’de ilçe merkezini sahil bandına bağlayan Boğazköy kara yolunun asfaltlama çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılımıyla başlatıldı.


Hummalı çalışma 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da mevcut yolların düzenlenmesi ve yeni yolların açılması çalışmalarının en önemli kalemi oluşturduğunu söyledi. Tüm ilçelerde ve bölgelerde köy yolları dahil olmak üzere...