03 / 05 / 2024

Bursa Maksem Huzurevinin inşaatında son durum

Bursa Maksem Huzurevinin inşaatında son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Maksem Ali Paşa Mahallesi'nde yapılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir'den AB ofisine yeni bina!

Bursa Valiliği’yle imzalanan protokol gereği Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Maksem’deki tarihi bir bina, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ne tahsis edilerek hizmete açıldı.

Bursa Maksem'e yeni huzurevi yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gökçen Ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi'nde yaptırılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Bursa Maksem'e huzurevi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Bursa’nın köklü ailelerinden olan Gökçen Ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi’nde yaptırılan huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa'daki 300 yıllık bina huzurevi oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Maksem Ali Paşa Mahallesi’ne yapılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi. Altepe huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa Maksem Huzurevi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Maksem Ali Paşa Mahallesi'nde yapılan yeni huzurevinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Aslına uygun inşa edilen Maksem Hizmet Binası açıldı!

Bursa' nın Osmangazi Belediyesi geliştirdiği projelerle ilçeye nefes aldırmaya devam ediyor. Temeli ağustos ayında atılan, içerisinde muhtarlık ve kütüphane bulunan Maksem Hizmet Binası açıldı...

Bursa Maksem Hizmet Binası'nın temeli Atıldı!

Bursa’nın ve Osmangazi’nin sahip olduğu tarihi zenginlikleri yaşatmak, bir yandan da planlı yapılaşmanın ve kentsel dönüşümün önünü açmak için çalışan Osmangazi Belediyesi’nde hizmet atağı sürüyor.

Bursa Stadı için ilk kazma baharda vurulacak!

Bursa Stadı için ilk kazma baharda vurulacak ve inşaat 1.5 yıl sonra bitecek

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Bursa Maksem Huzurevinin inşaatında son durum Haberi

Bursa Maksem Huzurevinin inşaatında son durum

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gökçen ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi'nde yaptırılan huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Altepe, "Bursa'nın bütün bölgelerinde tarihi eserleri geleceğe taşıyoruz. Bir yandan külliyeleri ayağa kaldırırken, bir yandan tarihi bölgelerde bulunan eserlerimizi tekrar kullanılır hale getiriyoruz" dedi.


Maksem'in de Bursa için çok önemli bir bölge olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Ali Paşa Mahallesi'nde bulunan Valid-i Habib Camii ve çevresi mahallenin önemli noktalarından. Burası, Bursa'nın eski milletvekillerinden Memduh Gökçen'in doğduğu evin de bulunduğu bölge. Gökçen ailesi buraya büyük bir yatırım yapıyor. Çevre binalar daha önce Vakıflar'dan alındı. Artık buraya güzel bir kompleks inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle bir huzurevi olarak hizmet verecek olan tesis, Maksem'e değer katacak. Herşey itinayla hazırlanıyor, inşaat hızla sürüyor" diye konuştu.


Memduh Gökçen...