30 / 04 / 2024

Bursa Meteor Dikencik Konutları nerede

Bursa Meteor Dikencik Konutları nerede

Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek olan proje Meteor İnşaat imzası taşıyor. Bursa Meteor Dikencik Konutları' nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Bursa Dikencik Meteor projesi görücüye çıktı!

Gayrimenkul projelerinde yaptığı kampanyalarla tüm dikkatleri üzerine çeken Meteor İnşaat, Dikencik Meteor projesinin örnek dairelerini görücüye çıkardı.

Aytı Dikencik Resort Bursa fiyat!

Aytı Dikencik Resort Bursa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Bursa Nilüfer'de yer alan Aytı Dikencik Resort projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Bursa Balart Projesi'nde yaşam Ekim sonunda başlıyor!

BURSA'NIN yükselen değerleri arasında yer alan Balat'ta Meteor İnşaat tarafından inşa edilen Balart Projesi'nde Ekim ayı sonunda yaşam başlıyor.

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları!

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları 289 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bursa'da yer alan Meteor Balart Evleri projesi bu yıl ekim ayında teslim edilecek...

Bursa Meteor Dikencik satış ofisi!

Meteor İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i Niüfer İlçe'si Balat'ta yer alıyor. Bursa Meteor Dikencik satış ofisi telefon numarası 444 8 391 olarak belirlendi.

Nilüfer Meteor Dikencik fiyatları!

Bursa İl'i Niüfer İlçe'sinde yükselecek olan projenin 15 bin metrekaresi peyzaj alanı yer alıyor. Nilüfer Meteor Dikencik fiyatları 2+1 dairelerde 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Meteor Dikencik Konutları'nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek olan proje Meteor İnşaat imzası taşıyor. Bursa Meteor Dikencik Konutları' nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Meteor Dikencik Balat'ta yükseliyor!

Meteor İnşaat İlk olarak Yalova'da başladığı ve 12 ayda tamamlanan 72 dairelik Yalova Life projesinin ardından Bursa'nın yükselen değeri Balat'ta başlayan 2 proje ile birlikte inşaat sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yaptı...

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Bursa Meteor Dikencik Konutları nerede Haberi

Bursa Meteor Dikencik Konutları nerede

Toplam 20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje toplam 198 adet daireden meydana gelecek. Proje Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek.


Hafriyat çalışmalarının Ocak ayında başlayacağı projenin toplam 15 bin metrekaresi peyzaj alandan oluşacak. Proje Meteor İnşaat tarafından yükselecek. 


Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlanan projede alt katlarda çarşı ve dükkanlar yer alacak. Projenin 15 bin metrekaresi yeşil alandan oluşacak.


Sosyal alanlarının içerisinde futbol, basketbol, voleybol sahaları, açık çocuk parkı, meteor Kids kulubü, yüzme havuzları, açık spor alanları, kapalı fitness salonu,sauna, tenis kortu, basket sahası, mini golf alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çok amaçlı aktivite alanları ve alışveriş caddesindeki restoran,cafe ve mağazaları gibi...