02 / 05 / 2024

bursa modern nerede

bursa modern nerede

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de satışlar devam ediyor!

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor.

Bursa Modern'de fiyatlar 153 bin liradan başlıyor!

Bursa Modern projesinde 1+1 için 72 metrekare daireden, 5+2 için 586 metrekare villaya kadar farklı metrekarelerde ev seçenekleri üstelik hemen taşınma fırsatı ile sizleri bekliyor.

Bursa Modern'de 153 bin TL'ye 1+1!

Bursa Modern projesinde 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Bursa Modern'de 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 153 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Modern Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO Bursa Modern, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği organizasyon ile Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı...

Bursa Modern, Çocuk Tiyatro Günleri sürüyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, çocukların gönlünü fethetmeye devam ediyor

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Bursa DownTown nerede?

Bursa DownTown projesi Atış Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 10 blokta 14 farklı kat planından oluşan projede fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Peki Bursa DownTown nerede inşa ediliyor?

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi!

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede en düşük fiyat 562 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Ataşehir Modern nerede? İşte konum!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde daire fiyatları 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Mart 2021 yılında yapılması hedefleniyor..  

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

bursa modern nerede Haberi

bursa modern nerede

Bursa Modern projesi, Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projede erken rezervasyon kampanyası devam ediyor. 


440 konuttan meydana gelen Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer ve Marin Residence, Gök Kule, Park Konakları yer alıyor. 


Bursa Modern satılık daire seçenekleri!

1+1 dairelerin alanları 57-89 metrekare.

2+1 dairelerin alanları 80-189 metrekare.

2+1 dubleks dairelerin alanları 178-186 metrekare.

3+1 dairelerin alanları 120-241 metrekare.

3+1 dubleks dairelerin alanları 225-229 metrekare.

4+1 dairelerin alanları 191-216 metrekare.


Bursa Modern projesinde düzenlenen kampanya ile taksitler 1620 TL'den başlıyor. Bursa Modern projesindeki 3+1'lerin fiyatları 324 bin TL'den ve 4+1'lerin fiyatları 506 bin 920 TL'den başlıyor. 


Bursa Modern projesinde açık yüzme havuzu, kidsclub, score fitness spa, sauna, aletli pilates salonu, fitness center, buhar banyosu, hamam, eczane, kuru temizleme, cafe-restoran,...