11 / 05 / 2024

bursa modern yardım kampanyası

bursa modern yardım kampanyası

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Eski uygarlıklar modern şehirlerin oluşmasına nasıl yardım etti?

Eski uygarlıklar günümüzün büyük metropollerinin oluşmasına büyük katkılarda bulundu. peki eski uygarlıklar modern şehirlerin oluşmasına nasıl yardım etti?

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern Projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'de hasılat paylaşımını sona erdirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., TMSF ile hasılat paylaşımı esasına göre geliştirmiş olduğu Bursa Modern projesinde, hasılat paylaşımının sona erdirilmesine karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Sinpaş Bursa Modern projesi satılık daire fiyatları!

Ana teması su olan Sinpaş Bursa Modern projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. 2007 yılının Haziran ayında yapımına başlanan Bursa Modern projesinde 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Bursa Modern Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern Projesine ilişkin değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Bursa Modern ve İstanbul arası 1 saate iniyor!

Bursa’nın en büyük ve Avrupa’dan ödüllü konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi, 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanan İzmit Körfez Geçiş Proje ve Köprüsü sayesinde 1 saate inecek.

Bursa Modern Avrupa`nın en çok tavsiye edilen konut projesi oldu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı`nın Bursa Modern projesi, dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birinde ' Avrupa` nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi ` ödülünü kazandı...

Sinpaş Bursa Modern'de satışlar devam ediyor!

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor.

Serkan Altunorak evini annesinin yardımıyla baştan yarattı!

Serkan Altunorak, yıllar önce taşındığı Baltalimanı’ndaki apartman dairesini dekoratör annesi Figen Altunorak’ın yardımıyla baştan yaratmış. Oyuncu, gri-beyaz renklerin öne çıktığı modern çizgideki evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı

bursa modern yardım kampanyası Haberi

bursa modern yardım kampanyası

Engelli öğrencilerin özgüveni tam ve donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlamak amacıyla Kükürtlü Lions Kulübü önderliğinde başlatılan projenin hayata geçtiği Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin açılışı 23 Nisan günü gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında engelli öğrencilerin hazırladığı gösteriler tüm davetlileri hayran bıraktı ve duygusal anların yaşanmasına neden oldu.


HAYATİ BİR MESELE

 Kükürtlü Lions Kulübü 2012-2013 Hizmet Dönemi Başkanı Yeşim Onur, törendeki konuşmasında özetle, "Nasıl ki geleceğe yapılan en büyük yatırım eğitimse, engelli bireylerimizin topluma kazandırılması da o derece önemli ve hayati bir meseledir. 

Bizler Kükürtlü Lions Kulübü olarak bir nebze olsun bu anlamda destek verebilmek için bu projeyi hayata geçirdik. 

Bugün burada resmi açılışını gerçekleştireceğimiz bu merkezin hayata geçiş sürecinde bizlere sonsuz desteklerini esirgemeyen...