28 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern'den anlamlı destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern'den anlamlı destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.



Engelli öğrencilerin özgüveni tam ve donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlamak amacıyla Kükürtlü Lions Kulübü önderliğinde başlatılan projenin hayata geçtiği Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin açılışı 23 Nisan günü gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında engelli öğrencilerin hazırladığı gösteriler tüm davetlileri hayran bıraktı ve duygusal anların yaşanmasına neden oldu.


HAYATİ BİR MESELE

 Kükürtlü Lions Kulübü 2012-2013 Hizmet Dönemi Başkanı Yeşim Onur, törendeki konuşmasında özetle, "Nasıl ki geleceğe yapılan en büyük yatırım eğitimse, engelli bireylerimizin topluma kazandırılması da o derece önemli ve hayati bir meseledir. 

Bizler Kükürtlü Lions Kulübü olarak bir nebze olsun bu anlamda destek verebilmek için bu projeyi hayata geçirdik. 

Bugün burada resmi açılışını gerçekleştireceğimiz bu merkezin hayata geçiş sürecinde bizlere sonsuz desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda olan başta Sinpaş GYO Bursa Modern olmak üzere, Kent Meydanı AVM'ye ve Coşkunöz Holding'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 


A Gazete


Geri Dön