28 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern, Lions Alzheimer Hizmet Evi için buluştu!

Sinpaş GYO Bursa Modern, Lions Alzheimer Hizmet Evi için buluştu!

Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin 2012-2013 Hizmet Dönemi “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek olmak amacıyla Nilüfer Lions Kulübü, Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Kent Meydanı AVM bir araya geldi



Alzheimer hastaları ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla yapılması planlanan “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine katkı sağlamak için; Nilüfer Lions Kulübü öncülüğünde Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Kent Meydanı AVM işbirliği ile 15 Aralık Cumartesi günü Bursa Modern Çarşı’da “Anne ve Çocuk Şenliği” düzenlenecek. 

Bursa Modern Çarşı Konferans Salonu’nda basın toplantısında konuşma yapan ve Alzheimer hastalığına dikkat çeken Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Zernur Meriç, “Alzheimer hastalığı, bellekte öğrenme, konuşma, akıl yürütme, yargılama iletişim ve günlük yaşam etkinliklerini sürdürme yetilerinde ve davranışlarında kademeli olarak değişikliklere yol açan ilerleyici bir beyin hastalığıdır. Dünyada 15-20 milyon, Türkiye’de yaklaşık 250 bin Alzheimer hastası olduğu biliniyor. Hepimiz potansiyel olarak Alzheimer hastası olduğumuzu unutmayalım ve onlara gereken desteği verelim” dedi. 


Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen ise, “Sosyal sorumluluk projelerinin hepsinde firma olarak bulunma gayesindeyiz. Bursa Modern Çarşı’mızı bu kez de “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek olmak için yardım sever Bursalılara açıyoruz. Geçmişte de bu tarz projelerde var olduğumuz gibi bu projede de tüm desteğimizle olma gayesi içerisindeyiz. Yardım sever Bursalıları da projemize destek olmak için etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu da “Aylık bir milyon kişinin uğrak noktası olan Kent Meydanı AVM, bu anlamda iyi bir networke sahiptir. Halka duyurulması adına bu anlamda üstümüze düşen her görevi yerine getireceğiz. Yakın çevremde de  Alzheimer hastası bulunmakta. Bu nedenle üzerimize düşen görevi  hassasiyetle yerine getireceğimizi belirtmek isterim. Bir milyon insanın yüzde onunu bu projeye çekebilsek bizim için yeterli. Ayrıca CRM projemizin desteği ile beş bin sadık müşterimize de konu projeyi duyurmaktan mutluluk duyacağız” dedi. 


BGC Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Bölük de, “Bursa’da kamu yararına dernek statüsünde olan birkaç kuruluştan biriyiz. Sadece mesleğimizin çıkarlarını korumak için değil toplum yararına olan her projede bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler de bütün medya kuruluşlarına, görev yapan arkadaşlara, bilgilendirme yapacağız ve bu projeye destek vereceğiz” diye konuştu. 



Geri Dön