13 / 05 / 2024

Lions Alzheimer

Lions Alzheimer

Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin 2012-2013 Hizmet Dönemi “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek olmak amacıyla Nilüfer Lions Kulübü, Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Kent Meydanı AVM bir araya geldi

Evini müteahhite vereceklere şok! Noter ve tapuda bunlara dikkat!

Alzheimer hastası olan gayrimenkul sahipleri için noter ve tapu işlemleri nasıl yürütülür? Alzheimer hastası kişiler kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapabilir mi? İşte ayrıntılar...

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

Mülk sahibi alzheimer olduysa hisselerini satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "5 kardeşe, annelerinden 800 metrekare arazi kaldı. Bu araziyi amcalarına satmak istiyorlar, kız kardeşleri sonradan alzheimer hastası oldu. İnsan tanımıyor, konuşamıyor, sorulara cevap vermiyor. Bu durumda tapu devri nasıl yapılabilir?" sorusunu cevapladı.

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

5 Lions Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 Lions Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasheed M. Shamma tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

Fransa’da Alzheimer hastaları için köy yapılıyor!

Fransa’da, Alzheimer hastaları için köy inşa ediliyor. 120 hastanın kalacağı hastanede bakıcılar, gönüllüler ve bilim insanları hizmet verecek; süpermarket, kuaför, spor merkezi, lokanta ve kütüphane olacak...

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

LUX* Bodrum’dan Alzheimer Vakfı’na destek!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residences bilet geliri Alzheimer Vakfı’na bağışlanacak Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği’nin ana sponsoru oldu.

Lions Alzheimer Haberi

Lions Alzheimer

Alzheimer hastaları ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla yapılması planlanan “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine katkı sağlamak için; Nilüfer Lions Kulübü öncülüğünde Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Kent Meydanı AVM işbirliği ile 15 Aralık Cumartesi günü Bursa Modern Çarşı’da “Anne ve Çocuk Şenliği” düzenlenecek. 

Bursa Modern Çarşı Konferans Salonu’nda basın toplantısında konuşma yapan ve Alzheimer hastalığına dikkat çeken Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Zernur Meriç, “Alzheimer hastalığı, bellekte öğrenme, konuşma, akıl yürütme, yargılama iletişim ve günlük yaşam etkinliklerini sürdürme yetilerinde ve davranışlarında kademeli olarak değişikliklere yol açan ilerleyici bir beyin hastalığıdır. Dünyada 15-20 milyon, Türkiye’de yaklaşık 250 bin Alzheimer hastası olduğu biliniyor. Hepimiz potansiyel olarak Alzheimer hastası olduğumuzu unutmayalım ve onlara gereken desteği verelim” dedi. 


Sinpaş GYO Bursa Modern...