12 / 05 / 2024

Kükürtlü Lions Kulübü

Kükürtlü Lions Kulübü

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

A101’de döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren pek çok ürününe indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü. İşte 22 Haziran Perşembe A101 fiyat listesi...

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Marmara denizinde dün yaşanan deprem, İstanbulluları tedirgin etti. İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kırtasiye ürünlerine büyük zam! Kesenin ağzını sonuna kadar açın

Okulların açılmasına sayılı günlerin kala,  Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet Şendil tarafından kırtasiye ürünlerine büyük zam geldiğini açıklayarak merdiven altı yerler için uyarılarda bulundu.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Ankara en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden oldu!

Endeksa ve HurriyetEmlak işbirliğiyle 2020 yılı 1. çeyreğine ilişkin kira endeksini hazırladı. 2020 yılının 1. çeyreğinde kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 1,82 puan arttı. 1. Çeyrekte en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden biri de Ankara oldu.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Kükürtlü Lions Kulübü Haberi

Kükürtlü Lions Kulübü

Engelli öğrencilerin özgüveni tam ve donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlamak amacıyla Kükürtlü Lions Kulübü önderliğinde başlatılan projenin hayata geçtiği Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin açılışı 23 Nisan günü gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında engelli öğrencilerin hazırladığı gösteriler tüm davetlileri hayran bıraktı ve duygusal anların yaşanmasına neden oldu.


HAYATİ BİR MESELE

 Kükürtlü Lions Kulübü 2012-2013 Hizmet Dönemi Başkanı Yeşim Onur, törendeki konuşmasında özetle, "Nasıl ki geleceğe yapılan en büyük yatırım eğitimse, engelli bireylerimizin topluma kazandırılması da o derece önemli ve hayati bir meseledir. 

Bizler Kükürtlü Lions Kulübü olarak bir nebze olsun bu anlamda destek verebilmek için bu projeyi hayata geçirdik. 

Bugün burada resmi açılışını gerçekleştireceğimiz bu merkezin hayata geçiş sürecinde bizlere sonsuz desteklerini esirgemeyen...