11 / 05 / 2024

Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi

Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Samsun Çarşamba Özel Eğitim Okulu 2017'de tamam!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Belediyemizin öz kaynaklarıyla yapımına başladığımız Çarşamba Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu 2017 yılı içersinde tamamlayacağız.” dedi.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Trabzon Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi açıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın desteğiyle Trabzon Sürmene’de yaptırılan “Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi”, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen törenle hizmete girdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

HAYPADER Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli atıldı!

Fiziksel ve zihinsel engelli çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Bağcılar'da inşa edilecek olan, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli Dr. Sare Davutoğlu'nun katılımıyla atıldı.

Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi kuracak!

Uludağ Üniversitesi Senatosu, aralık ayı toplantısında Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Yönetmeliği’ni görüştü ve karara bağladı. Karara göre ilk etapta Uzaktan Eğitim Merkezi için stüdyo kurulacak.

Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Merkezi açıldı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Haberi

Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi

Engelli öğrencilerin özgüveni tam ve donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlamak amacıyla Kükürtlü Lions Kulübü önderliğinde başlatılan projenin hayata geçtiği Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin açılışı 23 Nisan günü gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında engelli öğrencilerin hazırladığı gösteriler tüm davetlileri hayran bıraktı ve duygusal anların yaşanmasına neden oldu.


HAYATİ BİR MESELE

 Kükürtlü Lions Kulübü 2012-2013 Hizmet Dönemi Başkanı Yeşim Onur, törendeki konuşmasında özetle, "Nasıl ki geleceğe yapılan en büyük yatırım eğitimse, engelli bireylerimizin topluma kazandırılması da o derece önemli ve hayati bir meseledir. 

Bizler Kükürtlü Lions Kulübü olarak bir nebze olsun bu anlamda destek verebilmek için bu projeyi hayata geçirdik. 

Bugün burada resmi açılışını gerçekleştireceğimiz bu merkezin hayata geçiş sürecinde bizlere sonsuz desteklerini esirgemeyen...