04 / 05 / 2024

bursa mudanyada sahil düzenleme projesi

bursa mudanyada sahil düzenleme projesi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yaklaşık 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihalesi iki defa iptal edilen "İskele-Mütareke Binası Arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon" projesinde inşaata başlandı.

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

İznik Sahil projesi başladı!

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı.

Bursa Mudanya'daki usulsüz mekanlar yıkılıyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle sahil şeridindeki çok sayıda kafe ve beach belediye zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi.

Bursa Kumla sahillerine 2,2 milyon TL’lik yatırım!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini hizmetleriyle daha da öne çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kumla sahillerinde gerçekleştirilen çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Bursa Eğerce'ye büyükşehir eli değdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Mudanya’nın Eğerce bölgesi de sahilinden denizin temizliğine, aydınlatmadan yürüyüş yollarına kadar kaliteli hizmetle buluştu.

Bursa Esence sahillerine modern dokunuş!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini öne çıkarma yönündeki yatırımlarını yoğunlaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Esence’ye bağlı Eşkel sahillerinde gerçekleştirdiği çalışmaları tamamlayarak bölgeyi modern bir tatil merkezi haline çevirdi.

Bursa Mesudiye sahiline 1 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yaklaşık 1 milyon TL’lik sahil düzenleme yatırımı ile Mudanya’nın en batısındaki Mesudiye sahili de vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunuyor.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü.

Bursa Kumsaz sahili yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmaları ile gerçek anlamda bir sahil beldesi kimliğine bürünen Kumsaz, bu yaz vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunacak.

Bursa Mudanya sahil düzenleme projesi start aldı!

Geçtiğimiz yıl başlanan ancak hukuki süreç ve itirazlar nedeniyle geciken Mudanya sahil projesi imalat çalışmaları, yenilenen ihalenin ardından tekrar başladı.

Bursa'nın alt yapısına 120 milyon liralık yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 1 yıl sonra sahil ile derelerdeki kirliliğin tamamen tarihe karışacağını söyledi. Büyükşehir, şehrin daha yaşanabilir ve sıkıntısız çevreye sahip olması için, 6 arıtma tesisini daha hizmete alıyor

Bursa Kumla sahilindeki dönüşüm yaza tamamlanıyor!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini öne çıkarmak amacıyla tüm sahil bandından önemli projelerin startını veren Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Kumla’daki sahil düzenleme çalışmalarını kış bastırmasına rağmen aralıksız sürdürüyor.

bursa mudanyada sahil düzenleme projesi Haberi

bursa mudanyada sahil düzenleme projesi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yaklaşık 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihalesi iki defa iptal edilen "İskele-Mütareke Binası Arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon" projesinde inşaata başlandı. 20 milyon 225 bin liraya mal olacak işi 15 milyon 302 bin liraya alan Hidrolik İnşaat A.Ş., Mütareke sahilinde kurduğu şantiyenin ardından kordonboyuna getirdiği iş makineleriyle çalışmalara geçti.


Sözleşme süresi 360 gün olan çalışmalarda öncelikle Mudanya Belediyesi’nin çocuk parkları, banklar ve kamelyalar kaldırıldı. Kordonboyundaki yıkımlarda zemin beton kırım ve sökümlerini sürdüren yüklenici firma, kısmen fore kazık ve dolgularla yapılacak sahili, yeni yıla yetiştirmeyi taahhüt etti. Bu arada proje kapsamında Mudanya Belediyesi tarafından krulan çay bahçelerinin de hafta başında kaldırılacağı öğrenildi.


120 GÜN GECİKMİŞTİ


Mudanya sahilini baştan aşağıya yenileyecek projenin, Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arasındaki...