28 / 05 / 2024

bursa okul projeleri

bursa okul projeleri

Ertuğrul Mahallesi sakinleri, Mahalle Komitesi ile birlikte, ilkokul ihtiyacına dikkat çekmek için iki yıldır seslerini duyurmaya çalışıyor. Ertuğrul Mahalle Komitesi’nin, düzenlediği basın açıklamasında bir kez daha yetkililere çağrıda bulunuldu

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hayırsever iş insanı Nilüfer'de okul yaptıracak! 

Bursa Nilüfer'de hayırsever bir insanı tarafından inşa edilecek okul için protokol imzaları atıldı.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

bursa okul projeleri Haberi

bursa okul projeleri


Ertuğrul Mahallesi sakinleri, Mahalle Komitesi ile birlikte, bölgedeki ilkokul ihtiyacına dikkat çekmek için iki yıldır seslerini duyurmaya çalışıyor. Ertuğrul Mahalle Komitesi’nin, mahalle sakinleriyle birlikte düzenlediği basın açıklamasında bir kez daha yetkililere çağrıda bulunuldu. Ertuğrul Mahalle Komitesi üyeleri, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Çalışma Grubu üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı açıklamaya katıldı. Mahalle Komitesi adına açıklama yapan Ertuğrul Gönülsüz, ‘2013 yılından bugüne çocuklarımızın kendi mahallelerinde eğitim görebilmeleri için tüm anayasal haklarımızı kullanarak bir mücadele yürütmekteyiz. Ertuğrul Mahallesi’nde yaşayan çocuklarımız 1999 yılına kadar Ertuğrul İlkokulu’nda eğitim gördü. 1999 yılında Koç İlköğretim Okulu’nun açılmasıyla hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerimiz daha modern ve yeterli olanaklara sahip bir okulda eğitim görmeye başladı. Ancak 2013 yılında 4+4+4 eğitim...