23 / 07 / 2024

bursa onarılacak tesisler

bursa onarılacak tesisler

Gemlik’e bağlı Narlı’daki Karacaali Kampı’nı adeta bir tatil köyüne dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, benzer bir uygulamayı Mudanya Kumyaka’daki Özel İdareden devredilen harabe tesislerde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mardin'de tarihi yapılar onarılacak!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, "Yılda milyonlarca turist ağırlayan bir şehrimiz var. Şehrimizde bulunan tarihi yapıların bakım, onarım ve restorasyonu bizim için büyük önem arz ediyor" dedi.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

Bursa Orhangazi'de riskli 24 okul yıkılacak! 

Bursa Valiliği, depremde yıkılacak okulların isimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada, "24 eğitim binamız hakkında yıkım kararı alınmıştır" denildi...

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte okullar!

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte Bursa'da yıkılacak 24 okulun listesi...

bursa onarılacak tesisler Haberi

bursa onarılacak tesisler


Bursa’nın deniz turizminden de hak ettiği payı alması için Mudanya, Gemlik ve Karacabey’in tüm sahil bandında yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, sahil düzenleme çalışmalarının yanında konaklama tesisi sorununa da çözüm getirmek için çalışmalara başladı. Daha önce Gemlik’e bağlı Narlı’da mülkiyeti hazineye ait olan ancak bakımsızlık nedeniyle harabe durumuna gelen ve bölge halkının şikayetlerine neden olan Karacaali Kampı’nı yüzme havuzu, bungalov evleri ve sosyal tesisleri ile ayrıcalıklı bir tatil mekanı haline getiren Büyükşehir Belediyesi, benzer bir uygulamayı Mudanya Kumyaka’daki Özel İdareden devredilen harabe tesislerde de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kumyaka’da deniz kenarında 2 blok halinde kaderine terk edilen harabe yapıların Özel İdareden devralınmasının ardından çalışmalara başlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, söz konusu tesislerde incelemelerde bulundu.


Proje çalışmalarına başlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep...