03 / 05 / 2024

bursa osb fabrika inşaatlarına zemin etüdü

bursa osb fabrika inşaatlarına zemin etüdü

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Uğur’u ziyaret ederek kurumlar arasındaki işbirliği konularını görüştü...

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Nizip OSB'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Nizip İcra Dairesi, Gaziantep İl, Nizip İlçesi'nde bulunan Nizip OSB'de 44 bin 317 metrekare arsa üzerinde bulunan fabrika binası ve müştemilatını 15 milyon 615 bin 890 TL'ye satıyor.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Yerli otomobilin üretileceği fabrika arazisinde inceleme yapıldı! 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun 2022 yılında yerli otomobili üreteceği Bursa'daki fabrika arazisinde incelemelerde bulunuldu. 

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Bursa Orhaneli'ye yeni OSB kuruluyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 500 milyar dolarlık maden rezervi belirlenen alanda yeni organize sanayi bölgesi kurulması planlanıyor. Bölgede 45'ten fazla fabrika kurulacağını açıklandı.

bursa osb fabrika inşaatlarına zemin etüdü Haberi

bursa osb fabrika inşaatlarına zemin etüdü


Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrika inşaatlarının zemin etüdü konusunda BOSB ile Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi arasında işbirliği yapılacak.


Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Uğur’u ziyaret ederek kurumlar arasındaki işbirliği konularını görüştü. 


Ziyarette konuşan Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan 2 ay önce göreve gelen genç ve dinamik bir ekip olduklarını, çalışmalarıyla Bursa iş dünyasına yardımcı olmak istediklerini belirtti. Bursa’nın 1. derecede deprem bölgesinde olduğunu ve bu anlamda inşaatlardaki zemin etüdü konusunun büyük önem arz ettiğini kaydeden Ağlan, fabrika inşaatlarının zemin etüdleri konusunda her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.


Bursa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Uğur da Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin işbirliği ve yardım teklifinden memnun...