05 / 05 / 2024

Bursa OSB parsel satışı

Bursa OSB parsel satışı

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Avrasya OSB’de parselasyon işlemleri tamamlandı!

2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Avrasya Organize Sanayi Bölgesi (OSB); parsel bazında yüzde 42; alan olarak da yüzde 45 doluluğa ulaştı. Bölgede parselasyon işlemleri tamamlandı.  

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Bursa OSB parsel satışı Haberi

Bursa OSB parsel satışı

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı. 


39000,43 metrekare 1 adet sanayi parseli satışı 21.09.2017 Perşembe günü saat 14:00'da BİDOSB Konferans Salonunda yapılacak. 


Açık artırma ile ilgili bilgiler ve şartname aşağıda irtibat bilgileri verilen adresten veya internet üzerinden ücretsiz temin edilebilir. Katılmak isteyenlerin en geç 21.09.2017 tarihinde saar 12:00'a kadar başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekiyor.


Adres: Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Aziz Demirkan cad. no:14 Nilüfer /...