03 / 08 / 2024

bursa osb sayısı

bursa osb sayısı

Başkan Recep Altepe, şehirlerin asıl doktorlarının belediye başkanları olduğunu belirterek, "Kamunun çabaları yeterli olmayacaktır. özel sektör ve sivil toplumla hedefe ulaşabiliriz. Kurum kuruluşlar birlikte çalışmalı. " dedi.

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Organize sanayiye standart geliyor! OSB sayısı artacak!

15 Nisan 2000 tarihinde OSB Kanunu'nun ardından OSB sayısı hızla arttı. Sadece o yıl 28 OSB kuruldu. 2000 sonrasında ise 204 OSB kuruldu.

Bursa’da kurulan şirket sayısı Ocak’ta yüzde 40 arttı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Başkanı İbrahim Burkay, faiz indirimleriyle ülke genelinde görülen iyileşmenin Bursa'ya yansımalarını değerlendirdi. İbrahim Burkay, Bursa'da kurulan şirket sayısının yüzde 40 arttığını ifade etti...

Son 18 yılda OSB sayısı 334’e çıktı!

2002 yılından bu yana devlet-özel sektör iş birliğince Türkiye'de yüzlerce fabrika açıldı. 140 olan OSB sayısı 334’e ulaştı. Fabrikalar ile dışa bağımlılık büyük oranda düşerken, yatırımlarda aynı oranda hızlandı.

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 adet konut bulunuyor.

Türkiye'de OSB sayısı 312'ye ulaştı!

Türkiye genelinde organize sanayi bölgesi sayısı 312'ye ulaşırken, tüm sanayi parsellerinde üretimin başlamasıyla istihdamın yaklaşık 800 bin artışla 2,5 milyon kişiye ulaşması planlanıyor.

Model fabrikaların sayısı 2022'ye kadar 10'a çıkacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Ankara'dan sonra Bursa'da ikinci örneğini deneyimlediğimiz model fabrikaların sayısını 2022 yılına kadar 10'a çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Mustafa Varank: OSB sayısını 311'e çıkardık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Türkiye'de 2002'de 197 OSB varken, 16 yılda 114 OSB daha kurarak toplam sayıyı 311'e çıkardıklarını söyledi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Malatya OSB'de fabrika sayısı artacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’da yatırım yapmak isteyen firma sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Tüfenkci, “OSB’de 363 olan fabrika sayısı iki sene sonra 600’lere çıkacak” diye konuştu.

Türkiye’de OSB sayısı 308’e ulaştı!

OSB'nin gelişimi son yıllarda artan devlet destekleriyle hız kazandı. Türkiye’de OSB sayısı 308’e ulaştı...

bursa osb sayısı Haberi

bursa osb sayısı

Sağlıklı Kentler Birliği, çevreci tesisleri ödüllendirdi. İstanbul'da yapılan ödül törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye ve Dünya Belediyeler Birliği Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda belediye başkanı katıldı.

Başkan Recep Altepe, şehirlerin asıl doktorlarının belediye başkanları olduğunu belirterek, "Kamunun çabaları yeterli olmayacaktır. özel sektör ve sivil toplumla hedefe ulaşabiliriz. Kurum kuruluşlar birlikte çalışmalı. Uyuşturucu ile mücadelede, satılmasıyla ilgili çalışmalar önlenmesiyle ilgili çalışmalar emniyetle sürdürülmekte, binaların yapılanmasından ekip ekipmanlarından kameralandırılmasına kadar destek vermekteyiz. tedavi konusunda sağlık kurumlarımızdan sağlık bakanlığımızdan ilgili birimleriyle çalışmak bu konulara çözüm üretmek el birliği ile olmaktadır" dedi.


“BELEDİYELER OLARAK YETKİ İSTİYORUZ”

Türkiye'nin ilk OSB uygulamasının Bursa'da kurulduğunu hatırlatan Başkan Altepe, "55 yıl önce...