28 / 04 / 2024

Bursa Osmangazi yapı ruhsatı

Bursa Osmangazi yapı ruhsatı

Busra Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe'de hayata geçirdi. Osmangazi Belediyesi, 3 mahallede yaklaşık 15 bin daireye konut kullanım amacı ile ruhsat verdi.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa 9. İcra Dairesi, Bursa Osmangazi'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 202 bin 374 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'daki yapılar depreme hazırlanmalı!

Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursa'daki yapıların depreme dayanıklılığını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın 'Vatandaş gönül rahatlığıyla yeni konutta bile oturamayacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa Osmangazi yapı ruhsatı Haberi

Bursa Osmangazi yapı ruhsatı

Busra Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe'de hayata geçirdi. Bu üç mahallede yürütülen çalışmalar tamamlandıkça değişen ve güzelleşen bir şehir, yeni bir Osmangazi ortaya çıktı. Planlı yapılaşmanın önünü açarak, kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için 2009 yılından itibaren yürütülen çalışmalar ile Osmangazi Belediyesi, 3 mahallede yaklaşık 15 bin daireye konut kullanım amacı ile ruhsat verdi. 


MODERN BİR ŞEHİR 


Mevcut bölgede yaklaşık 60 bin kişinin yaşamını sürdürdüğü ve yepyeni modern bir şehir inşa edildiği görülüyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe mahallelerinin gelişen yüzünü 100 kişilik gazeteci ordusuyla yerinde incelerken, Dündar, gazetecileri Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe, mahallelerine götürerek, buralardaki kentsel gelişimi tek tek anlattı. 



Erhancem ÖZTÜRK/Bursa Kent



Haber Bursa'da Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Osmangazi Belediyesi,...