14 / 05 / 2024

bursa projeleri ne durumda

bursa projeleri ne durumda

Turizm alanında emsalleri artırdıklarını ve Bursa’yı bir anda 20’ye yakın 5 yıldızlı otelle buluşturduklarını söyleyen Başkan Altepe, aynı stratejinin kentsel dönüşüm çalışmalarında da izlenebileceğini ifade etti.

Bursa projelerinde belirsizlik sürüyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan’ın Bursa ile ilgili sorularını yanıtladı. Yeni Adliye Sarayı, Şehir Hastanesi, OTM gibi konularda verilen yanıtlar tatmin etmedi.

EMITT Fuarı’nda Bursa tur operatörlerine 2014 vizyonunu anlattı!

Bu yıl 71 ülkeden yaklaşık 4500 katılımcıyla kapılarını açan 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT Türkiye’nin turistik illerinin de kıyasıya yarıştığı bir platform haline geldi...

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Armut 5 TL ayva 3 TL erik 17 TL! Bursa halinde sebze ve meyve fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kadife 15 TL çinekop 115 TL hamsi 10 TL! Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Armut 4 Elma 4 Kızılcık 20 TL! Bursa Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL? Bursa Hali'nde hangi sebzeler var? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhaneli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

bursa projeleri ne durumda Haberi

bursa projeleri ne durumda


Bursa’da Uludağ Üniversitesi ve İnşaat Burada Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Bursa İnşaat Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümün imar planlarında emsallerin yükseltilmesiyle başarılabileceğini söyledi. Turizm alanında emsalleri artırdıklarını ve Bursa’yı bir anda 20’ye yakın 5 yıldızlı otelle buluşturduklarını söyleyen Başkan Altepe, aynı stratejinin kentsel dönüşüm çalışmalarında da izlenebileceğini ifade etti.


Uludağ Üniversitesi(UÜ) ve İnşaat Burada Dergisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen inşaat zirvesi, UÜ Mete Cengiz Salonu’nda gerçekleştirildi. Zirvenin açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, UÜ Rektörü Prof.Dr. Kamil Dilek, ilçe belediye başkanları, sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


“Turizmde denedik, başarılı sonuçlar aldık” 

Zirvenin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, topraklarının tamamına yakını deprem kuşağında...