07 / 05 / 2024

bursa raylı

bursa raylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsun'da bulunan raylı sistem projelerine dair bazı işleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi. Söz konusu karar bugünkü 32342 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 7 ayrı şehirde 14 hatta yaklaşık 185 kilometre uzunluğunda raylı sistem yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda imalat çalışmalarına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için hayata geçirilen projede imalat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır!

Bursa Şehir Hastanesi'ne kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla projelendirilen ve Mayıs ayında yapılan protokolle yapımı üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredilen Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır...

Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı için ihale süreci başlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nın, yapımını üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devrine ilişkin protokolün imzalandığını açıkladı...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem hattının ihalesi Haziran'da!

Emek-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı projesinin ihalesinin Haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

bursa raylı Haberi

bursa raylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘raylı sistemi kentin kuzeyi ile buluşturacak’ projesi olan T2 tramvay hattında çalışmalar hız kazandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; hat üzerinde balast ayarı, elektrik hatları montajı, trafoların montajı ve bakım-onarım merkezi ince işçilikleri gibi birçok çalışma eş zamanlı olarak devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2022’nin ilk yarısında test sürüşlerine başlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kenti demir ağlarla örme hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği Kent Meydanı-Terminal tramvay hattında eksik imalatların tamamlanması için yapılan ihale kapsamındaki çalışmalar hızlandı. Toplam 9 bin 445 metre uzunluğuna ve 11 istasyona sahip T2 hattının T1 hattına olan entegrasyon süreci ise daha önce bitirilmişti. Bünyesinde 3 adet demiryolu köprüsü, 2 adet karayolu köprüsü, 6 adet trafo, depo alanı hizmet binası,...