29 / 04 / 2024

bursa recep altepe

bursa recep altepe

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon 122 bin TL olan 2016 yılı yatırım bütçesinde 443 milyon TL ile aslan payını ulaşıma ayırdı.

Bursa'da hedef sağlıklı kent!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi(UÜ) arasında, çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi ve sorunların çözümüne katkı sağlanması konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Bursa'da hazire restorasyonları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın manevi kimliğini oluşturan önemli şahsiyetlerin mezar taşlarının restore edildiği çalışmalar kapsamında Umurbey Camii Haziresi düzenlenerek, orijinal güzelliğine kavuştu.

Bursa İsmetiye Deresi'nde çalışmalar sürüyor!

Kent merkezindeki dereleri ıslah eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye Deresi 'ndeki çalışmaları da tamamlanma aşamasına getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmaları yerinde inceledi.

Etba'ya kentsel dönüşüm!

Bursa'da Meydan gazetesi köşe yazarı Muharrem Karabulut bugün ki köşe yazısında ' Etba'ya kentsel dönüşüm ' başlığını ele alıyor. İşte Muharrem Karabulut 'un köşe yazısı;

Bursa'da ilçelerdeki şantiyeleri Büyükşehir Belediyesi denetleyecek!

Bursa'da ilçelerdeki şantiyeleri Büyükşehir Belediyesi denetleyecek. Bursa, bütün şehir sistemine ayak uydurmaya başladı. Başkan Recep Altepe, ilçelerdeki şantiyelerin Buyükşehir Belediyesi' nin çalışmaları için değerlendirileceğini söyledi.

Recep Altepe: Bursalılar BUDO'ya sahip çıktı!

Recep Altepe, Bursalıların BUDO’ya sahip çıktığını söyleyerek, İtalya’dan bir geminin daha alındığını müjdeledi. Bugüne kadar 25 bin civarında vatandaşın BUDO’yu tercih ettiğini söyledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Recep Altepe'den bilardoculara tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, dünya çapında turnuvalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir bilardo tesisinin Bursa’ya kazandırılacağını söyledi.

Recep Altepe: Bursa evrensel bir değer!

Recep Altepe’yi ziyaret eden UNESCO Dünya Mirası Komitesi ülkelerinin daimi büyükelçileri ve UNESCO Genel Merkezi yöneticileri, kente bir kez daha hayran olduklarını söyledi.

Recep Altepe: Bursa'nın yaşam standartı artacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayarak, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Recep Altepe: Prestij yatırımlar dönemini yaşıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

bursa recep altepe Haberi

bursa recep altepe

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon 122 bin TL olan 2016 yılı yatırım bütçesinde 443 milyon TL ile aslan payını ulaşıma ayırdı.


Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2015 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2016 yatırımlarını da programladı. 17 ilçenin tamamı yatırım programında en ince ayrıntısına kadar hesaplanırken, 2016 yılında yaklaşık 1 milyar 198 milyon 122 bin TL’lik yatırım ön görülüyor. Yatırım kalemlerinde ulaşım 442 milyon 932 bin TL ilk sırada yer alırken, Sağlık ve Sosyal Hizmetlere 210 milyon 482 bin, Yeşil alan ve Çevre Hizmetlerine ise 140 milyon 142 bin TL’lik yatırım yapılacak.


ASLAN PAYI RAYLI SİSTEME

Ulaşıma ayrılan 442 milyon 932 bin TL’lik bütçenin 227...