06 / 05 / 2024

Bursa Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği

Bursa Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği

Bursa Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) sanayi siteleri kurması halinde yatırımların artacağını bildirdi.

Bursa Büyükşehir'den 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesi Demirci mevkiideki taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de yapılacak..

Doğuş GYO Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi yenilendi!

Doğuş GYO süresi dolan Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi, Tebliğ'de belirtilen şartları sağlayacak şekilde bir yıllık süreyle yenilendi.

Bursa Büyükşehir'den okullara ek derslik!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi kentteki okullara ek derslik kazandırıyor.

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Bursa Büyükşehir'den 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nilüfer Demirci'deki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Büyükşehir'e kamulaştırmalardan 70 milyon TL gelir!

Büyük bütçeli projelerle Bursa’yı geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan 142 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 15’inin satışından 70 milyon TL gelir sağladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'daki yerine yerleştirme işleminde sona gelindi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yayınladı.

Yönetici kapıcıyı evden çıkarabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Yönetici kapıcıyı evden çıkarabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Akfen GYO yönetici atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO yönetici atama bildirisini yayınladı.

Bursa Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği Haberi

Bursa Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği


Varlık, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda gündeme gelen TOKİ'nin sanayi siteleri kurma projesinin olumlu bir adım olduğunu belirtti.


Bursa'da sanayicilerin en büyük sıkıntısının arsa bulmak olduğunu dile getiren Varlık, TOKİ'nin bu işe el atmasının girişimciliği teşvik edeceğine değindi. Bursa'da yatırım yapmak isteyen yüzlerce iş adamının olduğunu vurgulayan Varlık, "Fakat yatırımcının gözü daha baştan korkuyor. Arsa bulacak, inşaatını yapacak, donatacak. Bütün bunlar çok zor süreçler. Eğer devlet bu konuda sanayiciye destek çıkarsa, çok büyük iş olanakları ortaya çıkar" dedi.


Varlık, TOKİ'nin sanayi siteleri kurmasıyla yeni iş alanları, istihdam ve ihracat açısından geniş imkanların oluşacağını ifade eden Varlık, şunları kaydetti: "TOKİ'nin sanayi siteleri kurması yatırımları artırır. TOKİ'nin arsa bulamamak gibi bir...