27 / 04 / 2024

bursa safir park fiyatları

bursa safir park fiyatları

Bursa Safir Park 'ta fiyatlar 130 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Bursa Muradiye Parkı açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin 'Yeşil Bursa' kimliğine katkı sağlayacak olan ve bölgeye değer katan Muradiye Parkı'nın kısa süre sonra açılacağını söyledi...

Safir Park Evleri'nde teslimler başlıyor! 295 bin TL'ye 2+1!

Safir Park Evleri'nde teslim dönemi başlıyor, Projede yer alan konutların fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Bursa Emir Sultan'a bin metrekarelik park!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Emir Sultan’da kamulaştırılan bin metrekare alana yapılacak park ile bölgenin nefes alacağını dile getirdi.

Bursa Sular Vadisi Sular Parkı kapsamında yıkımlar başladı!

BURSA’nın merkez Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak Sular Vadisi Sular Parkı ve Rekreasyon Alanı’nın startı eski binaların yıkımı ile verildi.

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Bursa Gürsu Adrenalin Park açıldı!

Gürsu Belediyesi, ilçenin doğa sporları alanında gelişimini sağlamak amacıyla oluşturduğu Adrenalin Park’ı hizmete açtı. Gürsu’da bulunan Ericek Gölü çevresinde oluşturulan “Adrenalin Park”, Bursa’da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Bursa Muradiye Parkı cazibe merkezi olacak!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay bugünkü yazısında Muradiye Parkı'ndan bahsetti. Yumruktayi parkın cazibe merkezi olacağını belirtti.

bursa safir park fiyatları Haberi

bursa safir park fiyatları

Bursa Millet Mahallesi'nde Nuri İpek İnşaat ve Yüksekoba İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Safir Park 'ta yer alan konutların satışları sürüyor.



Bursa Safir Park 'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri yer alıyor.




Safir Park fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 130 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler ise 150 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.



6 blok halinde yükselen Safir Park Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamındaki konutların 2015 Ocak'ta teslim edilmesi planlanıyor.


Safir Park Bursa 'da; kamelya, sauna, fitness salonu, otopark, güvenlik, süs havuzu gibi alanlar bulunuyor.


Telefon: 0224 360 3260

Web Adresi: http://www.safirpark.net/

Ceren...