14 / 05 / 2024

Bursa sahil şeridinde düzenleme mi yapılacak

Bursa sahil şeridinde düzenleme mi yapılacak

Bursa'da Gemlik'ten başlatılan ve Mudanya ile Karacabey sahillerini de kapsayan kıyı haritası çalışmalarının sonuçlarına göre uygun projeler hazırlanacak Yola 1 milyar 100 milyon lira harcandı

Sarıyer'deki tekerlekli yalılar sıkı takipte! 

Sarıyer'de sahil şeridinde son günlerde artan park halindeki karavanlar sıkı takibe alındı. İşte ayrıntılar...

İstanbul sahil şeridindeki evler için mahkemeden karar!

İstanbul'da Büyükçekmece, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri’de, sahil şeridinde kalan binlerce yazlık sahibi sevindiren haber geldi. Kamuya ait alanda inşa edildikleri gerekçesi ile yıkımı istenen evler ile ret kararı alındı.

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Ucuz yazlık satın almak isteyenler dikkat!

‘Hesaplı yazlık’ satın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Uzmanlar, ramazandan sonra fiyatların yüzde 10 artacağını, sahil şeridinde satılık konut stokunun azalacağını söylüyor.

Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridi genişletiliyor!

İBB'nin  Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Haliç'in tarihi binaları yıkılmak üzere!

Tarihi yarımadanın Haliç kıyısında, Eminönü-Ayvansaray sahil şeridinde bulunan ve İstanbul’un en eski yerleşim mekanları olan binlerce eski ve bakımsız bina, yıkılmak üzere.

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?

Artvin ilinde sahil şeridinde onkoloji hastanesi açılmasına yönelik talepleri CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan "Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?" diye sordu..

İznik Sahil projesi başladı!

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı.

SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri sahiplerini bekliyor!

Trafikte vakit kaybetmeden, denizden her yere ulaşabilmek, botanik park zenginliğinde barok tarzda 33 bin metrekare peyzaj alanı ve 1.200 metre sahil şeridinde keyif yapabilmek, her kattan kesintisiz deniz manzarasına sahip olabilmek hayal değil.

Bursa Mudanya'daki usulsüz mekanlar yıkılıyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle sahil şeridindeki çok sayıda kafe ve beach belediye zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi.

Bursa sahil şeridinde düzenleme mi yapılacak Haberi

Bursa sahil şeridinde düzenleme mi yapılacak


Bursa'da Gemlik'ten başlatılan ve Mudanya ile Karacabey sahillerini de kapsayan kıyı haritası çalışmalarının sonuçlarına göre uygun projeler hazırlanacak Yola 1 milyar 100 milyon lira harcandı Ordu'da yapımına 2012 yılında başlanan, üzerinde 6 tünel, 6 kavşak ile 4 viyadük bulunan ve son yapılan değişikliklerle uzunluğu 23 kilometreye çıkarılan Ordu Çevre Yolu projesinin maliyetinin, coğrafi şartlar nedeniyle 1 milyar 100 milyon lira seviyelerine yükseldiği bildirildi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çevre yolu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Çevre Yolu'nun, özellikleriyle Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer aldığını söyledi. Yılmaz, 23 kilometre yolun yaklaşık yüzde 40'lık bölümünün tünellerle geçildiğini vurgulayarak, yolun yapımında Marmaray, Karadeniz Sahil Yolu önemli projelere imza atmış firmaların görev almasının da Ordulular açısından...