04 / 05 / 2024

Bursa Salusklasik adres

Bursa Salusklasik adres

Yedsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Salusklasik projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Bursa Salusklasik projesinde daireler 340 bin TL' den başlıyor.

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Bursa'daki konut alımları değerlenecek bölgelere kaymalı!

''Bursa ile İstanbul bütünleşecek'' diyen Azmi Sarıbay, imkanı olanlara gayrimenkul almalarını önerdi. Turhan Orhan ise, Demirci, Kayapa, Hasanağa, Üçevler ve Çalı bölgelerini adres gösterdi.

Bursa Prestij Elit adres!

Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje, Bursa Osmangazi Albayrak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Bak Yapı imzası ile inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Bursa Prestij Elit adres!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.

Konut yatırımcısının ikinci adresi: Bursa!

Bursa yeni kent projeleriyle batı yönlü büyüyor. İstanbul odaklı projeleri inceleyen yatırımcılar ikinci adres olarak Bursa'yı tercih etmeye başladı..

Gayrimenkul yatırımcılarının 2. tercihi Bursa!

Bursa yeni kent projeleriyle batı yönlü büyüyor. İstanbul odaklı projeleri inceleyen yatırımcılar ikinci adres olarak Bursa'yı tercih etmeye başladı.

Salusklasik Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Nifüfer İlçe' sinde yükselen Salusklasik Evleri toplam 62 adet daireden oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Yedsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Salusklasik Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bursa Salusklasik projesinde daireler 340 bin TL' den başlıyor!

Yedsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Salusklasik projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Bursa Salusklasik projesinde daireler 340 bin TL' den başlıyor.

Riskli bina tespiti için yetkili belediyeler Bursa 2014!

Bursa kentsel dönüşüm sürecinde riskli bina tespiti için yetkilendirilen belediyeler hangileridir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın riskli yapı tespiti için yetki verdiği Bursa belediyelerinin adları, adres ve telefonları bu listede...

Bursa kentsel dönüşümde riskli bina tespiti yapan şirketler 2014!

Bursa kentsel dönüşüm sürecinde riskli bina tespiti yapmaya yetkili firmalar hangileridir? Bursa'da riskli bina tespiti için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kuruluşların adres ve telefonları şöyle...

Salusklasik ne zaman teslim!

3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Salusklasik projesi Bursa'da yükseliyor. Salusklasik ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...

Adres Balat 'tan düşük faizle konut sahibi olunabiliyor!

Adres Balat projesinde uzun vadeye düşük faiz var, Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa Balat'ta 12 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Adres Balat projesinde düşük faizle konut sahibi olunabiliyor...

Bursa Salusklasik adres Haberi

Bursa Salusklasik adres

Bursa Salusklasik projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 2 blok şeklinde yükselen proje Yedsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 62 adet daireden oluşuyor.


Bursa Salusklasik projesinde yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, güneşlenme alanları, cafe, kamelya, otopark gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. Proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yükseliyor.


Bursa Salusklasik projesinde 3+1 daireler 340 bin TL' den, 4+1 daireler ise 365 bin TL' den satışa sunuluyor. Projedeki daireler 2016 yılının başında teslim edilecek.


Bursa Salusklasik iletişim

Adres: Altınşehir Mh. 303. Sk. No:1 Saluspark – Yedsa İnşaat  B/1 Nilüfer / BURSA

Tel: 0.224 413 50 99

Web:http://www.yedsainsaat.com/

Tülay...