04 / 05 / 2024

Bursa şantiye

Bursa şantiye

Bursa'da ilçelerdeki şantiyeleri Büyükşehir Belediyesi denetleyecek. Bursa, bütün şehir sistemine ayak uydurmaya başladı. Başkan Recep Altepe, ilçelerdeki şantiyelerin Buyükşehir Belediyesi' nin çalışmaları için değerlendirileceğini söyledi.

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Bursa Değirmenönü'ne yeni spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

Bursa Şehir Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Bakan Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerle şantiye alanındaki iftarda bir araya geldi.

Bursa Yunuseli kentsel dönüşümünden 62 milyon TL gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Bursa Yunuseli’deki kentsel dönüşümden 62 milyon TL'lik gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Orhangazi'ye hizmet şantiye birimi kurulacak!

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi'nde alınan kararla, Örnekköy Mahallesi sınırları içinde yer alan belediye mülkiyetinde bulunan alanda Büyükşehir Belediyesi Hizmet Şantiye Birimi kurulmasını kabul edildi.

Bursa'da şantiye ve iş makineleri parkı Orhangazi'ye kurulacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açıldı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası dün açıldı. Otosansit'in içinde yeralan ve Bursa Orhangazi Üniversitesi ile imzalanan protokol sonrasında yapımı gerçekleştirilen şantiye binası açılışı gerçekleştirildi...

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Bursa şantiye Haberi

Bursa şantiye

30 Mart'ta yapılan seçimlerin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası'na uyun süreci Bursa'da hızlı başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da 'bütünşehir' sistemine geçilmesiyle birlikte Büyükşehir sınırlarının genişlediğini belirterek, ilçelerdeki hizmetlerin odağında kalan şantiyeleri yakın takibe aldı. İnegöl, Yenişehir ve İznik'te şantiyelerde inceleme yapan Başkan Altepe Büyükşehir Belediyesi'nin artık her ilçeye daha rahat ulaşacağını ve hizmetlerini daha hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırabileceklerini söyledi.


'HİZMETLER ARTACAK' 


Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir dönemin startım verdiklerini belirten Başkan Recep Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak artık tüm ilçelerde, köy yollan dahil her yerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önce nik'te inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ziyaret etti. 

Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalarla İnegöl, Yenişehir bölgesine hizmet eden şantiyeler...