28 / 04 / 2024

Bursa Sinanbey Caddesi yıkım

Bursa Sinanbey Caddesi yıkım

Bursa Sinanbey Caddesi'ne otopark inşa edilecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde incelediler.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Bursa Tower Plaza’da tahliye süreci başladı!

Bursa’da Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerindeki Tower Plaza’da yıkım için tahliye süreci başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa'daki dönüşüm rezaletine son verin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa’nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'a verdiği kentsel dönüşüm konusundaki talimatının ardından gözler İstanbul’da Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’ne çevrildi.

Bursa Kükürtlü'de dönüşüm başlıyor!

Bursa Kükürtlü Caddesi'ni yeniden çekim merkezine dönüştürecek Kentsel Dönüşüm Proje'si için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bursa Sinanbey Caddesi yıkım Haberi

Bursa Sinanbey Caddesi yıkım


İnegöl Belediyesi, çıkmaz sokakları açmak için yaptığı yıkım uygulamasını bu kez otopark alanı oluşturmak için gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde incelediler. 


Yıkım çalışmaları esnasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrin fi/iki yapısını bozan, imar sorunu teşkil eden. çevreye ve vatandaşa sıkıntı doğuran yapı ve yanlış imar uygulamalarını çözüme kavuşturduklarını belirtti. 


Bursa...