04 / 05 / 2024

bursa sinandede spor tesisi

bursa sinandede spor tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Yıldırım İlçesi, Sinandede Mah. 4349-4369 adalarda Spor Tesisi oluşturulmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri 10 Eylül'de askıdan inecek...

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

bursa sinandede spor tesisi Haberi

bursa sinandede spor tesisi


Bursa Yıldırım İlçesi, Sinandede Mah. 4349-4369 adalarda Spor Tesisi oluşturulmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri 12 Ağustos 2015 tarihinde askıya çıkmıştı. İmar planı 10 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için