07 / 05 / 2024

bursa stadının ismi

bursa stadının ismi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı devam eden stadı Bursaspor'a kiralayacaklarını, kalıcı gelir kalması için locaları da Bursaspor'un satacağını belirterek, "Parayı veren stadın ismini koyar. Bunun belirli standartları var

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı.

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Eskişehirspor’un yeni stadının ismi belli oldu!

Eskişehirspor’un yeni stadının isminin ne olacağı çok merak ediliyor ve çok konuşuluyordu.Yeni stadyumun adını ‘ Yeni Atatürk Stadı’ olarak belirtmesi, stadın isminin aynı kalacağı konusunda beklentileri artırdı…

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın adı değişti!

Fenerbahçe Kulübü'nün Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni ismi belli oldu.

Cahit Bağcı: Çorum Stadı'nın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır!

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Stadın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır. Müdahil olma yetkimiz yok.” dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine ısıtma sistemi yapılacak!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklandı. Danfoss firmasının Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, çim zeminin yenilenmesi ihtiyacı ortadan kalkacağı için 500 bin liralık tasarruf sağlanacağını belirtti.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına geçici durdurma!

stanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, dün sabah saatlerinde Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına giderek çalışmaların 'geçici' olarak durdurulduğu kararını yetkililere bildirdi.

Kocaeli Arena Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Alikahya'da yapım devanı eden Kocaeli Arena Stadı'nda tribün bölümünde üçüncü kat çalışmaları başladı. 33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak Kocaeli Arena stadının bitirilmesi için fırına tüm hızıyla çalışmaları sürdürüyor.

bursa stadının ismi Haberi

bursa stadının ismi


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı devam eden stadı Bursaspor'a kiralayacaklarını, kalıcı gelir kalması için locaları da Bursaspor'un satacağını belirterek, "Parayı veren stadın ismini koyar. Bunun belirli standartları var. Diğer takımların bedeli ne kadarsa biz de onu istiyoruz. Bizim amacımız Bursaspor'un dünya takımı olması" dedi. Altepe, Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer sahiplerinin yatırımcılarla anlaşamadığını, bu projeyi Büyükşehir Belediyesi olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı ile kendilerinin yapacağını açıkladı.


Habertürk Televizyonu'nda Balçiçek İlter'in konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, en güzel reklamın futbolla olduğunu belirterek, "Bursaspor şampiyon olduktan sonra ismimiz popüler oldu. Eskiden Avrupa'da Bursa'yı tarif ediyorduk, şimdi tarife gerek yok. Stadyum için bugüne kadar 200 milyon lira müteahhite ödedik. Diğer harcamalar hariç. Bir yandan bitirmeye, diğer yandan katkı almaya...