18 / 05 / 2024

bursa su projeleri

bursa su projeleri

DSİ 1. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu, 2013 yılı yatırımları kapsamında 16 adet projenin yer aldığını söyledi. Sarıoğlu, 2014 yılında birçok projenin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti...

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BUSKİ) personel alımı yapılacağı öğrenildi. BUSKİ bünyesinde istihdam edilecek personellere yönelik kadro listesi ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

İş arayan mühendisler için düğmeye basıldı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! İşte detaylar!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılan açıklama kapsamında kurum içinde çalışacak personel alımı yapılacak. İşte iş arayan mühendisler için yayımlanan ilanın detayları!

BUSKİ'den İnegöl'de gayrimenkul fırsatı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bursa İnegöl'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Bursa'da 20 bin riskli konut dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği basın toplantısında, Bursa'da hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

bursa su projeleri Haberi

bursa su projeleri

DSİ 1. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu, 2013 yılı yatırımları kapsamında 16 adet projenin yer aldığını söyledi. Sarıoğlu, 2014 yılında birçok projenin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.


DSİ 1. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu, Bursa'da yapımına devam edilen baraj, sulama ve gölet projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıoğlu, etkin bir ekip çalışması ile bölgede büyük su işlerine ve küçük su işlerine ağırlık verdiklerini söyledi. DSİ 1. Bölge Müdürlüğü'nün 2013 yılı yatırım programında büyük su işleri bazında 6 adet ana proje adı altında 16 adet projenin yer aldığını kaydeden Sarıoğlu, "Küçük su işlerimiz arasında ise 4 adet taşkın koruma, 1 adet taşkın rusubat kontrolü, 2 adet yerüstü sulaması, 18 adet gölet (GÖL-SU), 2 adet gölet + sulama (GÖL-SU) ve 8 adet...