03 / 05 / 2024

bursa Tavacı Recep Usta

bursa Tavacı Recep Usta

Hissedarı olduğu Üçkaşık Gıda'nın tamamını alarak gıda sektöründe büyüme sinyalleri veren Alpiş Group, Tavacı Recep Usta'dan sonra Bursa'ya yeni bir marka daha kazandıracak.

Alinur Aktaş kimdir?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başına geçmişti. Alinur Aktaş, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti adayı olarak gösterildi. Peki, Alinur Aktaş kimdir?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Recep Altepe: Bursa'da binaların yüzde 15'i yenilenmeli!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi konuk ettiğimiz röportaj sayfamızda Başkan, kentsel dönüşüm konusunda Bursa'da örnek uygulamalara imza attıklarını, 4 mahalleyi de kaldırarak, önemli bir dönüşümü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Recep Altepe: Bursa 0.50 emsal artışıyla yenilenecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda zaman kaybetmeden önemli adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın 0.50 emsal artışıyla yenileneceğini kaydetti.

Recep Altepe: Bursa'da yatırımlarımız daha da güçlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir'de yatırımları yerinde inceledi. Yatırımları tek tek gezen Altepe, 'Yatırımlarımız yeni başladı, sonra da daha güçlü bir şekilde gelecek yatırımlarımız, Yenişehir'e ne yapsak az' diye konuştu.

Recep Altepe: Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi’ne bağlı Esence Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi ile Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor” dedi.

Bursa’nın en büyük kavşağı ulaşıma açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı. Çevre düzenlemesi Haziran ayında tamamlanacak.

Bursa'nın külliyeleri restorasyona girdi!

Bursa’nın değerlerini bir bir öne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Külliyesi’ndeki restorasyon çalışmalarının sonuna geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi’ndeki Cem Sultan Türbesi’nin tamamlanma aşamasına gelen restora

Bursa Muradiye Külliyesi restore çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Muradiye Külliyesi’ndeki restorasyon çalışmalarının sonuna geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi’ndeki Cem Sultan Türbesi’nin tamamlanma aşamasına gelen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Altepe, Aziz Elbas ile Muradiye Külliyesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi.

Zafer Mahallesi Bursa'nın cazibe merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye binası, dev Zafer Parkı ve diğer yatırımlarla birlikte hızlı bir dönüşüme girecek olan Zafer Mahallesi’nin çok yakında Bursa’nın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu Ağustos'ta açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında yer alan sahanın çimlerinin büyük oranda serileceğini söyledi.

bursa Tavacı Recep Usta Haberi

bursa Tavacı Recep Usta

Lüks konut üretiminde Bursa'da 2003'ten bu yana faaliyet gösteren Alpiş Group, gıda sektöründe büyüyecek. Türkiye'nin pek çok yerinde şubeleri olan Tavacı Recep Usta'yı Bursalılarla buluşturan Alpiş Group, son olarak hissedarı olduğu Tavacı Recep Usta, İpek Koza Balo Salonu'nu bünyesinde barındıran Üçkaşık Gıda Limited Şirketi'nin tamamım alarak gıda sektörüne giriş yaptı. Bursa'da bulunmayan bir markayı daha kente kazandırmayı hedeflediklerini açıklayan Alpiş Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Bu ilk yatırımımız. 7,5 milyon lira yatırımla kurulan Tavacı Recep Usta'dan sonra yine gıda alanında Bursa'da olmayan bir markayı ilimize kazandıracağız" dedi. Turizm alanında da 2013'ten bu yana fizibilite çalışmaları içinde olduklarım anlatan Karaalp, otel işletmeciliğiyle turizm sektöründe de yer almak istediklerini açıkladı. Alpiş Group'un yıllık cirosunu 45 milyon lira olduğunu söyleyen Karaalp, bugüne...