20 / 05 / 2024

bursa teferrüç istasyonu

bursa teferrüç istasyonu

Yeni teleferiğin inşaatı süren Teferrüç İstasyonu´nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bu yaz Bursalılar, modern teleferikle buluşmuş olacak" dedi...

Gemlik'te 6.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik İcra Dairesi tarafından Bursa Gemlik Engürücük Mahallesi'nde yer alan 5 bin metrekarelik zeytinlik olan taşınmaz üzerinde akaryakıt istasyonu ve eki binalar 6 milyon 171 bin 65 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Bursa Osmangazi'de 5 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi'nde yer alan petrol istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 12 bin 474 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Kestel'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Barakfakih Mahallesi, Dağeteği Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 967 bin 204 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 3.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Orhaniye Cumhuriyet Mahallesi, Manastır Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul, 3 milyon 799 bin 816 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 6.1 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Engürücük Mahallesi, Yazırova Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 171 bin 65 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Teferrüç'e 344 modern konut!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Proje kapsamında 344 modern konutun yer alacak.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Bursa Teferrüç'e yeni meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu da ortadan kaldırıyor.

Bursa Teferrüç Mahallesi'nde modern dönüşüm!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi Uludağ'ın eteklerindeki plansız yapılaşmanın neden odluğu kötü görüntüleri ortadan kaldıracak.

Bursa Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi Teferrüç Mahallesi’ndeki plansız yapılaşma sorununu çözüyor. Uludağ’ın eteklerindeki kötü görüntüler ortadan kaldırılacak.

Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi son aşamada!

Bursa Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kentsel dönüşüme dahil eden Yıldırım Belediyesi, ilçenin marka değerine büyük katkı sağlayacak Teferrüç Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi’nde önemli mesafe kat etti

Bursaspor´a ikinci akaryakıt istasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mudanya Yolu’nda mülkiyeti Bursaspor’a ait bir arazinin akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesine ilişkin kararı oybirliğiyle aldı.

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

bursa teferrüç istasyonu Haberi

bursa teferrüç istasyonu


Başkan Altepe, yenileme çalışmaları devam eden teleferiğin Teferrüç İstasyonu´nda yer alacak direklerin temel atma çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni hattın direklerine harcın dökülmesiyle birlikte Teferrüç İstasyonu´nda inşaat çalışmalarının başlamış olduğunu dile getiren Başkan Altepe, Bursa´dan Uludağ´a doğru sırasıyla Kadıyayla ve Sarıalan istasyonlarının direklerine de beton atılacağını söyledi. Direklerin dikilmesinin ardından başta İtalya ve Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerinden getirilen çelik halat ile kabin gibi teknik ekipmanların montaj çalışmalarına başlanacağını ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah başlatılan faaliyetler hızla tamamlanacak ve Bursalılar yaz aylarında modern teleferikle seyahat etmenin tadına varacaklar" diye konuştu.


Yapılan çalışmaların sonucunda 50 yıllık eski teleferiğin ardından yeni teleferik sisteminin hizmete alınacağını kaydeden Başkan Altepe, "Bu işte dünyanın en iyi firmalarından Leitner ile çalışıyoruz. İnşaat ve montaj işlemleri bittikten sonra,...