28 / 04 / 2024

bursa terminal temel atma töreni

bursa terminal temel atma töreni

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık ilçesinde düğün salonu, kapalı otopark ve terminal inşaatlarının temel atma törenlerine katıldı. Altepe, Bursa ´nın yıldızının parladığını söyledi

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki sürekli artış, vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Bursa'dan gelen haber, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin fiyatının 15 TL'ye çıktığını duyurdu. Ekmeğe yapılan bu yüksek zam, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Emek-Şehir Hastanesi metro hattı Bursa'ya neler kazandıracak? 

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da  Emek-Şehir Hastanesi metro hattı için temel atma töreni gerçekleşmişti. Bursahakimiyet yazarı Aysun Karlı bugünkü yazısında metro hattının şehre katkılarını kaleme aldı. 

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

DownTown Bursa fiyat listesi!

Atış Yapı imzası ile İstanbul, İzmir, Ankara ve Mudanya yollarının kesişme noktasında yükselen DownTown Bursa projesinde temel Mayıs ayında atılacak..

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Bursa İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa'nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanına yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

bursa terminal temel atma töreni Haberi

bursa terminal temel atma töreni


Bursa´nın Harmancık ilçesine yapılacak düğün salonu, kapalı otopark ve terminalin temeli törenle atıldı. Törene Harmancık Kaymakamı Kemal Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Besaş Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen ile çok sayıda vatandaş katıldı. Harmancık Belediyesi´nin adeta büyükşehir gibi çalıştığını ifade eden Altepe, "Bizler halkımıza hizmeti bir ibadet olarak görüyoruz. Başbakanımız ve ekibi her alanda destanlar yazıyor. Hizmet bu kadroların işi. Türkiye´de bu kadrolar büyük devrimler yapıyor. Yurt dışında bu kadroların değerini daha da iyi anlıyoruz. Allah bu kadroya güç versin, uzun ömürler versin" dedi.


Bursa´nın yıldızının parladığını söyleyen Altepe, ´´Türkiye´de İstanbul´dan başka bir şehir konuşulmuyordu. Ama şimdi Bursa´nın gemileri, deniz uçakları, tramvayı, yerli araçları, tramvayları, teleferiği, bilim merkezleri konuşuluyor....