06 / 05 / 2024

Bursa TOKİ Konutları 2016

Bursa TOKİ Konutları 2016

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin gündeminde TOKİ var!

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Başkan Çağlayan ve Encümen üyeleri tarafından 11 maddelik gündem maddesi belirlendi. Temmuz ayının öne çıkan konusu yaklaşık 60 dönümlük araziye TOKİ konutlarının yapılması.

Bursa TOKİ Konutları'na oyun parkı yapıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

Bursa 1050 Konutlar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından N. Nuri Yavuz bugünkü yazısında Bursa 1050 Konutlar’da kentsel dönüşümün başlayacağını anlattı. İşte N. Nuri Yavuz'un o yazısı...

Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016!

452 konutluk Bursa Yunuesli Basın Konutları projesinde kura çekimi bugün yapılacak. İşte, Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016...

Bursa TOKİ Konutları 2016 Haberi

Bursa TOKİ Konutları 2016

Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki park çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, TOKİ 3. etap bölgesinde yeni bir çocuk parkı inşa etti. Bölgede yaşayan çocukları sevindiren parka belediye meclisi kararı ile Temel Reis Çocuk Parkı ismi verildi. Yetkililer, ilçe genelinde çocuk parklarında yeni düzenlemelerin devam ettiğini, ihtiyaç duyulan bölgelere de yenilerinin inşa edildiğini ifade etti. 


Bursa...