14 / 05 / 2024

bursa tramvay üretim

bursa tramvay üretim

Bursa’daki hafif raylı taşıma sisteminde artık Bursa’da üretilen tramvay ve vagonlar hizmet verecek. Durmazlar tarafından üretilecek olan 12 tramvay, 14 ay içinde Bursaray’a teslim edilecek.

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Yerli üretim elektrikli TOGG'un ilk yola çıkacağı tarih belli oldu! Fiyatı da açıklandı

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobil girişimi TOGG'un üretim süreci devam ediyor. Bu arada otomobilin üretileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikanın 29 Ekim'de açılacağı öğrenildi.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Bursa Ecza Kooperatifi'nden 31.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 1.4 milyar TL'ye icradan satılık elektrik üretim santrali!

T.C. Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi'nde yer alan elektrik üretim santralini 1 milyar 388 milyon 375 bin 367 TL'ye satıyor...

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

Bursa Eczacılar Kooperatifi'nden 31 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu, Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon TL'ye satıyor.

Bursa Ziraat Mektebi restore ediliyor!

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

bursa tramvay üretim Haberi

bursa tramvay üretim

Bursa’daki hafif raylı taşıma sisteminde artık Bursa’da üretilen tramvay ve vagonlar hizmet verecek.  Durmazlar tarafından üretilecek olan  12 tramvay, 14 ay içinde Bursaray’a teslim edilecek. Şirketin Bursaray için üreteceği 60 vagon da 30 ay içinde hizmet vermeye hazır hale getirilecek.


Bursa Büyükşehir Belediyesi  ulaşım şirketi Bursaray’ın düzenlenen 60 vagon ve 12 tramvay ihalesini Bursa firması olan Durmazlar kazandı. Türkiye’nin ilk yerli tramvayını üreten firma, ihalenin onaylanması halinde sözleşme imzalandıktan sonraki ilk 6 ay içinde araçları teslim etmeye başlayacak. Şirket, 30 ay içinde Bursaray vagonlarını, 14 ay içinde de tramvayların tamamını teslim etmiş olacak. İhalenin sonuçlanmasının ardından Siemens ve Bombardier’in sonra raylı sistem ağında Durmazlar’ın ürettiği yerli vagonlar yolcu taşıyacak.


      Hafif raylı sistem ağında kullanılmak amacıyla 60 adet vagon...