06 / 05 / 2024

bursa Türk Standardları Enstitüsü otomotiv test merkezi

bursa Türk Standardları Enstitüsü otomotiv test merkezi

Türk Standardları Enstitüsünce (TSE) Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan otomotiv test merkezinin, arazinin imarıyla ilgili sorunlar nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı belirtildi...

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Hava Kurumu 3 ildeki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Denizli Pamukkale, Bursa Osmangazi ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Türk Kızılayı Bursa Karacabey'de inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 30 Mart'ta yapılacak..

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) arasında protokol imzalandı.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

bursa Türk Standardları Enstitüsü otomotiv test merkezi Haberi

bursa Türk Standardları Enstitüsü otomotiv test merkezi

TSE'den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de otomotiv ana ve yan sanayinin tüm test ve belgelendirme ihtiyaçlarını karşılayacak ve yerli marka geliştirilmesine altyapı sağlayacak şekilde Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılmasını planlanan otomotiv test merkezinin mevcut arazinin imarıyla ilgili sorunlar yaşanması nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı vurgulandı.


TSE'nin, ülkede otomotiv sanayi için büyük önem taşıyan bu projenin hayata geçirilmesi yönündeki kararlılığını sürdürdüğüne dikkat çekilen açıklamada, "Bu çerçevede Enstitü, değişik arazi alternatifleri üzerinde çalışmaktadır. Otomotiv test merkezi kurulmasına uygun bir arazi bulunması ve bu arazinin tahsisinin yapılmasını müteakip TSE bu önemli projeyi hayata geçirecektir"...