02 / 05 / 2024

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı tamamlandı mı

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı tamamlandı mı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Alinur Aktaş kimdir?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başına geçmişti. Alinur Aktaş, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti adayı olarak gösterildi. Peki, Alinur Aktaş kimdir?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Umurbey Cami restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir asırlık tarihi Umurbey Camii’nde başlattığı restorasyon ve çevre düzenleme projesiyle Umurbey’in yaza yepyeni bir görüntüyle çıkmasını sağlayacak.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Recep Altepe: Bursa'da binaların yüzde 15'i yenilenmeli!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi konuk ettiğimiz röportaj sayfamızda Başkan, kentsel dönüşüm konusunda Bursa'da örnek uygulamalara imza attıklarını, 4 mahalleyi de kaldırarak, önemli bir dönüşümü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Recep Altepe: Bursa 0.50 emsal artışıyla yenilenecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda zaman kaybetmeden önemli adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın 0.50 emsal artışıyla yenileneceğini kaydetti.

Recep Altepe: Bursa'da yatırımlarımız daha da güçlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir'de yatırımları yerinde inceledi. Yatırımları tek tek gezen Altepe, 'Yatırımlarımız yeni başladı, sonra da daha güçlü bir şekilde gelecek yatırımlarımız, Yenişehir'e ne yapsak az' diye konuştu.

Recep Altepe: Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi’ne bağlı Esence Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi ile Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor” dedi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu Ağustos'ta açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında yer alan sahanın çimlerinin büyük oranda serileceğini söyledi.

Bursa, kentsel dönüşümde örnek olsun istiyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’da güzel işler yapmak heyecan veriyor. Sahip olduğu özelliklerle dünyaya örnek gösterilen kentlerin başında gelen Bursa, kentsel dönüşümde de örnek olsun istiyoruz." dedi.

Recep Altepe: Bursa kentsel dönüşümde örnek!

Recep Altepe, sitelerinde kentsel dönüşüm hareketi başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, “Tüm site sakinlerinin imza attığı bu kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye’de örnek bir proje olma özelliği taşıyor” ded

Bursa Karacabey Stadyumu 1 aya hazır!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda sürdürülen yenileme çalışmalarını inceledi, Karacabey’e yakışır spor tesisinin yaklaşık 1 aylık süre zarfında kazandırılacağını söyledi.

Recep Altepe: Daha kaliteli bir yaşam için akıllı belediyecilik şart!

2'nci Akıllı Belediyecilik Zirvesi, Bursa'da başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, daha kaliteli bir yaşamın 'akıllı şehir' kavramıyla birçok noktada kesiştiğini söyledi.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı tamamlandı mı Haberi

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı tamamlandı mı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Kamulaştırmasıyla birlikte yaklaşık 2 milyon liraya mal olan stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor. Sahadaki çalışmaların son halini inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey'in Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın ardından 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da adını sonsuza kadar yaşatacağını söyledi.


Halkın oylarıyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini stada vermekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan Yılmaz, yapım aşamasında ortaya çıkan aksiliklere rağmen Gemlik'e yakışan bir sahayı tamamladıklarını belirtti. 500 kişilik seyirci kapasitesinin kamulaştırılan alanda yapılacak takviye tribünler ile artırılabileceğine dikkat çeken Yılmaz, ufak tefek müteahhitlik hizmetlerinin yanı sıra, çevre düzenlemesi sonrası açılış töreninin yapılacağını sözlerin ekledi.


Statta soyunma odaları,...