29 / 04 / 2024

Bursa Üniversite binası

Bursa Üniversite binası

Kent merkezinde kalan eski depreme dayanıksız binaların yıkılarak yenilenmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesine de bir fakülte binası kazandırıyor.

Halk GYO Bursa Binası'nın değeri 81.6 milyon TL oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bursa Binası'na ait 2023 yılsonu değerleme raporunu yayımladı.

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO Bursa binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Bursa Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

Bursa'da İŞKUR binasının yıkımı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'nde Kızılay binasından sonra İŞKUR binasında yıkım başladı.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte okullar!

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte Bursa'da yıkılacak 24 okulun listesi...

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Halk GYO Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Bursa Üniversite binası Haberi

Bursa Üniversite binası

Bugüne kadar spor salonu bulunmayan okullara spor salonları kazandıran, ilk ve orta dereceli okulların fiziki eksikliklerini gideren, kent merkezinde kalan eski depreme dayanıksız binaların yıkılarak yenilenmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesine de bir fakülte binası kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesi, Mimarlık Fakültesi'nin mevcut binalarının yenilenmesi ve yeni bir fakülte binası yapılması konusunda da başrolü üstlendi. Yeni fakülte binası yapılması ve mevcut binaların tadilatına ilişkin protokol Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe ile Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Ulcay arasında imzalandı. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nilüfer Akıncıtürk un de katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Altepe, yeni binanın 1 yıl içinde bitirilmesinin hedeflendiğini Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne yeni ve modern bir bina kazandırılm ası için devreye girdiğini söyledi. 


ULCAY, VERDİĞİ...