04 / 05 / 2024

Bursa üst geçit yatırımları

Bursa üst geçit yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Sakarya Ada AVM üst geçit projesinin inşaatı başladı!

Sakarya Erenler'de yer alan ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nde çalışmalar başladı.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Ada AVM üst geçit projesinde çalışmalar başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada ADA AVM önüne inşa edilecek olan üst geçidin ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa üst geçit yatırımları Haberi

Bursa üst geçit yatırımları


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyleyerek, kentteki sıkıntıların birer birer çözüme kavuştuğunu anlattı. Başkan Altepe, Mudanya istikametine giden BursaRay’ın İhsaniye Karaman mahalleleri ile Yeni Karaman ve Hürriyet’i birbirinden ayırdığını hatırlatarak, “BursaRay çalışmaları yapıldığı sırada geçit alanına yer bırakılmamış. Buradaki taşıtların geçebileceği bir alt veya üst geçit yok” dedi.


“Yıllardır konuşulan bir projeydi”

Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın kent içi ulaşımında önemli bir sorunun daha çözüme ulaşacağını dile getiren Başkan Altepe, “Özellikle Nilüfer İlçesi Tuna Caddesi, İhsaniye Karaman Mahallesi’nden Yeni Karaman ve Hürriyet’e doğru geçiş yapılabilmesi için projeyi hazırladık. Yıllardır konuşulan bir projeydi. Buraya bir üst geçit projesi hazırladık ve şu anda imalat ve uygulama projeleri bitmek üzere…” diye konuştu.


İki ilçe arasında pratik...